Social Icons

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Τσάμπα ήττα για την Κορωνίδα Κοιλάδας στο Παναρίτι. Εχασε από τον Ατρόμητο και τον διαιτητή Τριανταφύλλου με 1-0.

Για άλλη μία αγωνιστική η μπάλα τιμώρησε την εκπληκτική σε εμφάνιση  Κορωνίδα Κοιλάδας δεχόμενη γκολ
στην εκπνοή του αγώνα το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Κοσμάς έκανε επιθετικό φάουλ στον Μουράτη . Είναι ο τρίτος αγώνας που η ομάδα της Κορωνίδας έχει παίξει καταπληκτική μπάλα και έχει φύγει ηττημένη στις καθυστερήσεις ή με τον βαθμό της ισοπαλίας . Πριν από τον αγώνα του Σαββάτου είχε χάσει πάλι στις καθυστερήσεις στη Νέα Κίο από τον Αργοναύτη ( 2-1) ενώ στο Κιβέρι με τον Ερμή είχε έρθει ισόπαλη (0-0). 
Στο συγκεκριμένο αγώνα η Κορωνίδα είχε και τρεις απουσίες βασικών παικτών , των Κωτσαρά, Γιαννακόπουλου και Αλεξανδρή.



Στο 4′ λεπτό μπαλιά του Στ.Μπάζου στον Σχοινά ο οποίος πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 31′ λεπτό δυνατό σουτ του Σχοινά η μπάλα άουτ.
Στο 36′ λεπτό σουτ του Στ.  Μπάζου να αστοχήσει.
Στο 54′ λεπτό σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά σκαστή  κεφαλιά του Σχοινά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πιττερός αποκρούοντας στο «γάμα» της εστίας του.
Στο 71′ λεπτό κεφαλιά του Σχοινά σε σέντρα του Τσίτσι έδιωξε ο Πιττερός.
Στο 76′ λεπτό διαγώνιο σουτ του Στ.  Μπάζου η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 81′ λεπτό  σουτ του Λιαγκρή η μπάλα αποκρούστηκε από το  δοκάρι του Μουράτη  .
Στο 90΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ανοίξει το σκορ όταν μετά από λάθος της άμυνας του Ατρομήτου ο Σχοινάς βγήκε απέναντι από τον Πιττερό πλάσαρε για να κάνει σωτήρια απόκρουση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στην επαναφορά νέο σουτ του Στ.Μπάζου η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 91΄λεπτό ύστερα από βαθιά μπαλιά στην άμυνα της Κορωνίδας ο Μουράτης πήγε να πιάσει την μπάλα , εκεί του έπεσε πάνω ο Κοσμάς χτυπώντας τον στα πλευρά , η μπάλα πήγε στον αμαρκάριστο  Σαρακινιώτη ο οποίος  με πλασέ έκανε το 1-0. Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ με τον διαιτητή Τριανταφύλλου να κλείνει τα μάτια.

Ατρόμητος Παναριτίου (Ν.Μητροσύλης):Πιττερός, Δ.Μιχαλόπουλος, Γκριτζάλης , Προύντζος, Σ.Γκολέμης (26′  Τζάς), Σαρακινιώτης, Λιαγκρής,   Μπούρης,  Δανομάρας (78′ Θ.Γκολέμης), Κοσμάς, Οψιμούλης.

Κορωνίδα Κοιλάδας  (Θ.Τσιρόπουλος):Μουράτης,  Λάμπρου, Cuni  (90′ Τσιάλαφος), Οψιμούλης, Abourahmane ,  Μέγας,  Στ.Μπάζος  Τσίτσι,  Παπασταύρου, Σχοινάς, Κ.Μπάζος (68′ Κουτσαύτης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates