Social Icons

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ατρόμητος Κρανιδίου στα Gazzetta Awards 2018- powered by Garmin. για το FAIR PLAY της χρονιάς.

Μία μεγάλη διάκριση για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Κρανιδίου είναι η επιλογή του για το fair play της χρονιάς από τα Gazzetta Awards 2018- powered by Garmin.


Τι είναι Τα Gazzetta Awards 2018- powered by Garmin.

Είναι η μεγαλύτερη ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και σε περιμένουν να δώσεις την ψήφο που θα καθορίσει τους νικητές και την διοργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό site της Ελλάδας το gazzetta.gr.

Για πρώτη φορά στα χρονικά ομάδα από την Ερμιονίδα θα συμμετέχει σε διαγωνισμό για το fair play  της χρονιάς .

Την φάση για την οποία συμμετέχει  η ομάδα του Ατρόμητου Κρανιδίου αφορά στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Α2 Αργολίδας με αντίπαλο την ΑΕΚ Άργους πού έγινε στο γήπεδο του Κουτσοποδίου . Την είδηση ανέδειξε ο πρώτος βοηθός του αγώνα Ανδρέας Αργυρόπουλος και το Sport-Ermionida.
Αντίπαλοι σε αυτόν τον αγώνα για τον Ατρόμητο Κρανιδίου είναι η ομάδα Κ-15 του Παναθηναϊκού , η Εθνική Αστέγων, ο Απόλλωνας Βουναρακίου, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο αθλητής του μπάσκετ Γιάννης Γεωργαλής, ο αθλητής του μπάσκετ Μιχάλης Λουντζής,ο αθλητής του beach volley Γιώργος Τερζόγλου, η γιατρός της Εθνικής Νέων Γυναικών, Κική Τσακίρη , και ο μεγάλος τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ. Όταν έχεις να αντιμετωπίσει ονόματα αυτού του βεληνεκούς νιώθεις υπερηφάνεια  όποιο και εάν είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του gazzetta.gr 

Και εδώ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates