Social Icons

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ποδοσφαιρική μαγεία ο Ατρόμητος . Κέρδισε τον Ολυμπιακό Αργους με 5-0 ενώ θα μπορούσε άλλα τόσα.( Φωτό-Βίντεο)

Πραγματική καταιγίδα ο Ατρόμητος Κρανιδίου σκόρπισε τον Ολυμπιακό Άργους φιλοδωρώντας
τον με πέντε γκολ.  Όμως το πραγματικό σκορ δεν θα ήταν υπερβολή να ήταν διπλάσιο αφού οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Κούση έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη .
Οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο αφού ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουν τους πιτσιρικάδες του Ατρομήτου και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κάνουν καθυστερήσεις για να μην διασυρθούν.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 39΄λεπτό με ένα καταπληκτικό γκολ του Χαλούβα ο οποίος είδε τον Ξερούλη εκτός θέσεων και με ψηλοκρεμαστό  πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 54΄λεπτό παράλληλη σέντρα του K.Kala από αριστερά ο Μολλάι με σούτ με από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξερούλη για να γίνει το 2-0.
Στο 76΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Μπίμπα από αριστερά ο Ξερούλης έδιωξε προσωρινά , η μπάλα έφτασε στον Χαλούβα ο οποίος πλάσαρε στην αριστερή γωνία για να γίνει το 3-0.
Στο 79΄λεπτό ο Μπίμπας με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στην ρίζα του αριστερού δοκαριού και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 4-0.
Στο 88΄λεπτό σουτ του Μπίμπα από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το τελικό 5-0.

Ατρόμητος Κρανιδίου : A. Kala Κοντοβράκης,(75΄Γεωργιάδης), Βλάχος, ( 70΄Χότζα), Ελένης, Π.Σκαλτσάς, Τσούλπι, ( 75΄Ε.Σκαλτσάς), Λ.Καράι, Μολλάι,( 58΄ Taragini). Χαλούβας, K.Kala, Μπίμπας.
Ολυμπιακός Άργους :  Ξερούλης, Ζαμπιάκος,Δημητρόπουλος, ( 20΄Βούλγαρης),  Μιχαλόπουλος, Ρούσσος, ( 80΄Χριστόπουλος), Σαρανταυγάς, Ξιξής, Θεοφανόπουλος, Νούλης, Ρηγόπουλος, Δαρλάσης ( 73΄Μαυρόγιαννης).

Βίντεο του αγώνα\



Φωτορεπορτάζ 



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates