Social Icons

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ του Α.Ο.Ερμιονίδας ( Φωτό).

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ( 24/12) το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά μπάσκετ
που διοργάνωσε ο Α.Ο.Ερμιονίδας με παιδιά από της ακαδημίες της ομάδας. Οι μικροί αθλητές και την σημερινή ημέρα έπαιξαν μίνι διπλούς αγώνες και διαγωνίστηκαν σε σουτ τριών πόντων.

Στο τέλος του τουρνουά οι νικητές στα σουτ τριών πόντων πήραν αναμνηστικά κύπελλα ενώ σε όσους αθλητές συμμετείχαν δόθηκαν μετάλλια .
Τα κύπελλα στους νικητές έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Δημαράκης, οι προπονητές της ομάδας Γιώργος Διαμαντόπουλος και Γιάννης Σκορδής ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Αναστάσης Δεβελέκος και ο αθλητής και πρώτος σκόρερ της ανδρικής ομάδας Νίκος Αγγελής.

Νικητές στους διαγωνισμούς τριπόντων ήταν
Δημήτρης Καλογιάννης ,Γιούλη Παπακωσταντίνου ,Γιώργος Μερτύρης, , Όλγα Κρητικού , Πέτρος Σκούρτης , Μιλτιάδης Μερτύρης και Κοσμάς Κόντος.

Παρών και τις δύο ημέρες του τουρνουά ήταν και ο πατέρας του Γιώργου Διαμαντόπουλου , ο Κώστας Διαμαντόπουλος . Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ . Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Σπόρτιγκ όταν ακόμα το μπάσκετ παιζόταν στα τσιμεντένια γήπεδα και εκεί έκανε πράματα και θαύματα.

Το νέο ραντεβού δόθηκε για τα επόμενα Χριστούγεννα για το δεύτερο τουρνουά.

Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.

Φωτορεπορτάζ : Ιωάννα Γεωργίου


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates