Social Icons

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Περίπατο ο Πορτοχελιακός στο Κουτσοπόδι. Κέρδισε άνετα τον Πρωτέα με 3-0.

Το διπλό μέσα στο γήπεδο του Κουτσοποδίου από τον Πρωτέα πήρε ο
Πορτοχελιακός σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Ο Πέτρος Παπασταύρου πιστός στο δόγμα στηρίζουμε τα παιδιά των ακαδημιών αφού ο μέσος όρος ηλικίας της 11αδας είναι 18.5 χρονών παρέταξε την ομάδα με τον φέρελπι πιτσιρίκα Λεο Ραπαι (2004) κάτω από τα γκολ ποστ αφού παρέλαβε την σκυτάλη από τον γερόλυκο των γηπέδων και πιστό στρατιώτη της ομάδας Δημήτρη Σχοινά στο ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα. Ο πιτσιρικάς αλάνθαστος με σωστές τοποθετήσεις σταθερός ήρεμος κάνει την μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ του Καρούτη στο 85΄ λεπτό και κλείδωσε την νίκη γιατί αν γινόταν το 1-2 και με λεπτά συν τις καθυστερήσεις όλα μπορεί να άλλαζαν.
Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι Χριστόφορος Κουτσοποδιώτης (2002) που δεν άφησε σε κανέναν να αμφισβητήσει ότι από δεξιά απλά δεν περνάς αφού με τα ντουμπλαρίσματα του Νίκου Λαζάρου κλείδωσαν την δεξιά πλευρά κάνοντας δύσκολη την ζωή των αντιπάλων.
Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί ταν ο Γ. Μπινιάρης (2004) που παρά το νεαρό και αυτός της ηλικίας του ήταν αλάνθαστος κερδίζοντας όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους και έμπειρους επιθετικούς και ο Πέτρος Παπασταύρου (1990) που με την εμπειρία του και την καθοδήγηση του ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της άμυνας βάζοντας και ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αλά Σαραβακος στο 85΄ λεπτό κλείδωσε το ματς και έδιωξε το άγχος του εύθραυστου 0-1.
Το αριστερό άκρο της άμυνας κάλυψε ο Κλάιντι Μλπόκου κάνοντας ένα μεγάλο παιχνίδι (2001) αφού λόγο δυναμικής από την πλευρά τού έπαιζε ο πιτσιρικάς Οδυσσέας Λούμης .στο πρώτο και Κ. Παππάς .στο δεύτερο 14χρονοι και οι δυο ταν επιφορτισμένοι στην σωστή συνεννόηση και να μην χαθούν τα μαρκαρίσματα αλλά πήραν άριστα.
Στο κέντρο τα δυο αμυντικά χαφ ήταν με το 6 ο Οδυσσέας Μπέγκα (2002) που με τα ανεξάντλητα τρεξίματα του δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του αφού ήταν πάντα στην θέση πού έπρεπε για να κόψει να πασάρει και να βγει στις αντεπιθέσεις.
Μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ ήταν μια τετράδα φωτιά που ξεκινούσαν πίεση από ψηλά κάνοντας δύσκολο το έργο των αμυντικών με μπροστάρη στην κορυφή τον έμπειρο( 9)Ζαραφωνίτη Ι.Β που είναι βαρόμετρο η απόδοση του για την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου τα έκανε όλα εκτός από να βάλει γκολ που να μετρήσει γιατί του ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ αλλά αποδείχτηκε και ο μοιραίος παίχτης γιατί σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο εταίρος των κεντρικών χαφ με το 8 ο Ανάργυρος Λαζάρου (1996) κέρασε γλυκά για την γιορτή του αφού δεν άφησε σημείο του γηπέδου απάτητο δίνοντας τις βοήθειες που χρειάζονταν στην μετάβαση από άμυνα επίθεση στα άκρα και βγαίνοντας ως κρυφός επιθετικός δημιουργούσε υπεράριθμα έβαλε γκολ πού ακυρώθηκε ως οφσάιντ και κλείδωσε μαζί με τον Μπέγκα το κέντρο του γηπέδου.
Αριστερά (7)τον Λούμη Οδυσσέα (2004) τι να πει κανείς για τον πιτσιρικά , τακτικά άψογος σχεδόν αλάνθαστος με μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1 με μεγάλες βοήθειες και αλληλοκαλύψεις στον Μπλόκου έδωσε τα πάντα μέχρι το 49 λεπτό που έδωσε την θέση του στον κολλητό του και αποκάλυψη του χθεσινού αγώνα Παππά Κώστα (2004) που συνέχισε από κει που σταμάτησε ο κολλητός του αλλά φύλαγε το καλύτερο φινάλε για το τέλος του αγώνα αφού στο 91 λεπτό σε μια εξαιρετική αντεπίθεση υποδέχτηκε την μπάλα από αριστερά πήρε μέτρα πάτησε δυο μέτρα στην γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε εξαιρετική προσποίηση άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Νικολίτσα κάνοντας και τους αντίπαλους παίχτες και φιλάθλους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και μπράβο.
Πίσω του είχε(10) τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Αλεξ Λάβρενιουκ (1996) που στο 35 λεπτό ξεκλειδώνει το ματς με μια εξαιρετική ενέργεια μετά από συνεργασία Λαζάρου Ν. Λούμη -Ζαραφωνίτη , Λάβρενιουκ στο ύψος της μεγάλης περιοχής Λαζάρου Α κάθετη στον Λαβρενιουκ κοντρόλ με το δεξί αποφυγή δυο αντιπάλων και αριστερό ξερό στο δεξί γάμμα του Νικολίτσα. Εξαιρετικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με περισσότερα όμως νεύρα ίσως λόγο και του σκληρού παιχνιδιού όσο ήταν ισόπαλο και μέχρι να γίνει το 0-2.Αποχώρησε μετά από επέλαση από δεξιά άσχημο πέσιμο και υποχρεωτική αλλαγή λόγο τραυματισμού την θέση του πήρε ο Λ.Σμαρνάρας στο 70 λεπτό που έδωσε πολλές μάχες και αυτός τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση για την νίκη.
Δεξιά( 11) Τον Νίκο Λαζάρου που πετούσε κάνοντας τα πάντα έκοβε έδινε ασίστ κέρδισε 9 φάουλ αφού μόνο έτσι μπορούσαν να τον σταματήσουν έψαξε πολύ το γκολ αλλά δεν του έκατσε.
Ο Πρωτεας παρέταξε την ομάδα του με.

1 Νικολίτσας, 2 Δελλής,3 Μποζιονέλος , 4 Πιτουράς ,5 Γεώργας ,6 Φίλης, 7Καρούτης ,8 Γιαλούμης , 9 Χριστόπουλος , 10 Όψιμος , 11 Κλαμασόπουλος

Στον πάγκο ηταν 12 Τσοκάνης , 13 Σπυρόπουλος 14 Κωλιώτης , 15 Ταραντίλης , 16 Μώρος ,17 Ντεβές , 18 Χριστόπουλος Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates