Social Icons

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ατρόμητος Κρανιδίου-Πορτοχελιακός 3-1

Ιστορική μέρα για τον Ατρόμητο, πρώτη παρουσία στην κατηγορία και ταυτόχρονα πρώτη νίκη, τουλάχιστον στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας
Ο Ατρόμητος είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί
νωρίς στο σκορ. Ήταν το 5΄λεπτό όταν ο Kala Klaidi με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σχοινά ανοίγοντας το σκορ. Συνέχισε να πιέζει και να ελέγχει τον αγώνα, αλλά σε μια ανύποπτη φάση, σε ένα κόρνερ από δεξιά όπως έκανε επίθεση ο Πορτοχελιακός, ο Κούσης ανέτρεψε τον Ανάργυρο Λαζάρου και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών . Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε κάνοντας το 1-1. Ο Ατρόμητος όμως κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο 35΄λεπτό όταν ο Klaidi Kala με πλασέ ύστερα από φάουλ του Κούση έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Άλλες δύο καλές φάσεις είχαν οι γηπεδούχοι στο 3΄και στο 40΄λεπτό όταν σουτ των Klaidi και Χαλούβα η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτοχελιακός ανέβασε την απόδοσή του και ισορρόπησε, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έχανε πάλι ευκαιρίες βγαίνοντας στην αντεπίθεση. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο (68΄) ο Πορτοχελιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Τζανής  βγήκε σωστά και απέκρουσε το πλασέ του Νίκου Λούμη που είχε βγει τετ-α-τετ.
Στην αμέσως επόμενη φάση, πάσα του Χαλούβα στον Βασίλη Δημαράκη αυτός πλάσαρε τον Σχοινά για να γίνει το 3-1.  
Ο Πορτοχελικαός έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει πλέον το σκορ στο 75΄λεπτό περίπου ,όταν ο Νίκος Λαζάρου πλάσαρε και ο Τζανής έδιωξε δύσκολα.
 Το ματς έληξε χωρίς άλλες μεγάλες ευκαιρίες.

Εδώ να ενημερώσουμε ότι στις κερκίδες του γηπέδου της Κοιλάδας και στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν περίπου 120 φίλαθλοι.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates