Social Icons

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ανετη επικράτηση της Κορωνίδας Κοιλάδας. Κέρδισε 2-0 τον Φοίνικα Επιδαύρου.

Άνετη επικράτηση για την Κορωνίδα Κοιλάδας η οποία κέρδισε τον Φοίνικα Επιδαύρου με
σκορ 2-0.  Η Κορωνίδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα , δημιούργησε ευκαιρίες και εάν πρόσεχαν στην τελική τους προσπάθεια οι επιθετικοί της το σκορ θα ήταν διαφορετικό.

Οι φιλοξενούμενοι προδόθηκαν από δύο λάθη της άμυνας τους από τα οποία ήρθαν και τα γκολ των γηπεδούχων. Στον επιθετικό τομέα δεν έδειξαν απολύτως τίποτα κάνοντας τον Μουράτη να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα.

Στο 1΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν ο Κ.Μπάζο σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Χατζηφόρος απέκρουσε δύσκολα.
Στο 18΄λεπτό σέντρα του Τσίτσι από δεξιά ο Γιαννακόπουλο διεκδίκησε τη μπάλα στην περιοχή του Φοίνικα και εκεί βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα των αμυντικών. Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.
Στο 19΄λεπτό βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου στην πλάτη τη άμυνας του Φοίνικα εκεί έγινε κάτοχος ο Σ.Μπάζος ο οποίος σε μαρκάρισμα του Κωστόπουλου βρέθηκε στο έδαφος με τους παίκτες της Κορωνίδας να ζητούν εκ ’νέου πέναλτι.
Στο 24΄λεπτό κεφαλιά του Οψιμούλη ύστερα από φάουλ του Παπασταύρου η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και έφυγε πάνω από τα δοκάρια κόρνερ.
Στο 29΄λεπτό σέντρα σουτ του Γιαννακόπουλου από αριστερά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χατζηφόρος . Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσίτσι στέλνοντας την μπάλα στο σημείο του πέναλτι Εκεί έδιωξε ο Ντόκο , ο Μέγας πήρε την μπάλα την έδωσε στον Οψιμούλη ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή ανοίγοντας το σκορ για την Κορωνίδα.
Στο 50΄λεπτό δυνατό σουτ του Αλεξανδρή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 53΄λεπτό σε μία φάση που δεν «μύριζε» γκολ ο Χαραλάμπους γύρισε την μπάλα προς τον τερματοφύλακα του , εκεί έγινε κάτοχος ο Παπασταύρου που από αριστερά είδε ξεμαρκάριστο τον Αλεξανδρή ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 63΄λεπτό ωραίο συνδυασμός Μπάζου -Μέγα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο αρχηγό της Κορωνίδας σούταρε για να διώξει δύσκολα ο Χατζηφόρος.
Στο 73΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 3-0 όταν ο Σ.Μπάζος με μπαλιά τρύπα έβγαλε τον Παπασταύρου απέναντι από τον Χατζηφόρο πού πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Φοίνικα.
Στο 83΄λεπτό σέντρα του Αλεξανδρή , κεφαλιά ο Μέγας δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χατζηφόρου.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ.Τσιρόπουλος) : Μουράτης, Λάμπρου, Κ.Μπάζος ( 68΄Cuni), Ι.Οψιμούλης, Abourahmane, Μέγας, Γιαννακόπουλος,( 87΄Φλωρής), Τσίτσι, Σ.Μπάζος, Παπασταύρου, Αλεξανδρής.
Φοίνικας Επιδαύρου ( Δ.Κρεμμύδας) : Χατζηφόρος, Κωστόπουλος, Μπερμπατιώτης, Λιμνιάτης,Ντόκος, ( 65΄Α.Λαλιώτης),Καραμπέτσος, Δρούγκας, Χαραλάμπους, ( 80΄Ι.Λαλιώτης), Χατζόπουλος, Γεωργιόπουλος, ( 55΄Δ΄Λαλιώτη), Γεωργίου ( 78΄Μέτσκας).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates