Social Icons

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Κορωνίδα Κοιλάδας : Ανανέωσε ο Γιώργος Τσίτσης- Επίσης ανανέωσαν Γ.Μπούκουρης, Β.Φλωρής.


Ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία της περσινής περιόδου της Κορωνίδας θα συνεχίζει
να προσφέρει και φέτος της υπηρεσίες του στην "κυανόλευκη " ομάδα Πρόκειται για τον Γιώργο Τσίτση ο οποίος σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση της Κορωνίδας είπε το ΝΑΙ για επέκταση συνεργασίας ενός ακόμα έτους. Ο 28χρονος μέσος της περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 28 αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Το δελτίο τύπου


Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 29χρονο μέσο Γιώργο Τσίτση 

Ο Γιώργος ήρθε πέρυσι στην Κοιλάδα και αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδας, προσφέροντας τα μέγιστα στην προσπάθεια για την κατάκτηση του περσινού τίτλου.
Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.


Επίσης ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας Κοιλάδας θα είναι την νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Μπούκουρης και ο Βασίλης  Φλωρής. Και οι δύο προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο πρώτος είναι 18 χρονών και ο δεύτερος 16 ετών.

Το δελτίο τύπου της Κορωνίδας


Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ακόμα "δικά του" παιδιά. 
Πρόκειται για τον 16χρονο Βασίλη Φλωρή και τον 18χρονο Γιάννη Μπούκουρη, οι οποίοι αγωνίζονται αμφότεροι ως ακραίοι στις δύο πλευρές του γηπέδου και προέρχονται απ τις ακαδημίες του συλλόγου.
Τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates