Social Icons

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Αστεράτο ξεκίνημα της Ερμιονίδας στα φιλικά.

Φωτό ert.gr

Το πρώτο της φιλικό τεστ έδωσε την Κυριακή στα βοηθητικά του «Θ .Κολοκοτρώνης» της
Τρίπολης η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία πέρασε νικηφόρα επικρατώντας της ομάδας Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0.
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η  Ενωση όταν στο 3΄ο Πούτσι με ωραία κίνηση έξω από την περιοχή σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και να φύγει άουτ. Στο 37’ λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Τριμπόνιας με προσωπική ενέργεια σούταρε , η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1. Στο 58΄λεπτό ο Κορνελάτος έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου , προχώρησε και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αρκάδα τερματοφύλακα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2. 
Δύο λεπτά αργότερα ( 60΄) ο Θανάσης Στάικος άλλαξε και τους 11 ποδοσφαιριστές του περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους υπόλοιπους που είχε στην διάθεσή του . Από το λεπτό αυτό οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα πίεσαν και στο 70΄ & 90΄λεπτό είδαν οι προσπάθειές τους να καταλήγουν τα δοκάρια του Αλευρά ενώ δύο καλά σουτ των ποδοσφαιριστών του η μπάλα έφυγε άουτ..
Ερμιονίδα Α΄Ημ.( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας, Παλαοπάνος, Μακρίδης, Πούτσι, Αρβανιτάκης.
Ερμιονίδα Β΄Ημ.( Θ.Στάικος) : Αλευράς, Βιρβίλης, Τρέσα , Γεωργακόπουλος, Σκαρτσίλας, Κάλα, Βασιλέρης, Ρομπόλας, Κόλεφ, Στεργίου και Παύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates