Social Icons

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Πορτοχελιακός -Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου : Η αποβολή του ........ Sport-Ermionida ( Video).


To Sport-Ermionida βρίσκεται περίπου στον 7ο χρόνο ζωής καλύπτοντας σχεδόν  όλα τα
μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της επαρχίας Ερμιονίδας. Τα περισσότερα είναι ποδοσφαιρικά  θέματα με βίντεο μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους αφού κάποια γήπεδα δεν καλύπτουν δημοσιογραφικά θεωρεία ή κάποιους χώρους πού θα μπορέσει να στηθεί μία κάμερα να καλύψει τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο έχουμε καλύψει με εικόνα  τουλάχιστον δώδεκα αγώνες ποδοσφαίρου και πέντε αγώνες μπάσκετ μέσα από τον αγωνιστικό χώρο .
Ολη αυτή η αναφορά γίνεται εξ αιτίας της ….. αποβολής μας από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Πορτοχελίου  όπου είχαμε πάει να καλύψουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα για την Α1 Κατηγορία μεταξύ του Πορτοχελιακού- και του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Και ενώ όλοι περίμεναν το πρώτο σφύριγμα , ξαφνικά ο διαιτητής της συνάντησης Ζώης κατευθύνθηκε προς το σημείο πού βρισκόμαστε διώχνοντας μας γιατί υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού  . Μάλιστα μας έστειλε να τραβήξουμε το βίντεο πίσω από τα σύσματα του γηπέδου.
Να ενημερώσουμε ότι από το ίδιο σημείο την φετινή αγωνιστική περίοδο έχουμε βιντεοσκοπήσει τον αγώνα του Πορτοχελιακού με τον Ποσειδώνα Πόρου και τον αγώνα πάλι του Πορτοχελιακού με τον Αριστέα Άργους με διαιτητή στον πρώτο αγώνα τον Παύλο Τσιτουρίδη και στον δεύτερο τον Νίκο Ρατσιάτο. Άραγε σε αυτούς δεν δημιουργούσαμε πρόβλημα ?
 Επίσης από το ίδιο σημείο στο γήπεδο της Κοιλάδας έχουμε καλύψει πέντε αγώνες με σημαντικότερο το ντέρμπι κορυφής της 18ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Κορωνίδας Κοιλάδας και Ένωσης Λέρνας.
Αλλά εκτός αυτού . Στα μεγάλα γήπεδα δεν υπάρχουν κάμερες ακριβώς στην γραμμή της σέντρας ?
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόση αυστηρότητα σε ανθρώπους που σπαταλούν το πολύτιμο Σαββατιάτικο ή Κυριακάτικο χρόνο τους για να προβάλουν αγώνες από το Αργολικό ποδόσφαιρο.
Εκτός εάν υπήρχε γραμμή από κάπου να μην καλυφθεί ο αγώνας με εικόνα…. Λέμε….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates