Social Icons

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Με χατ τρικ του Νίκου Μακρίδη η Ερμιονίδα κέρδισε 4-1 τον Ταμυναικό.


Με τον Νίκο Μακρίδη σε μεγάλα κέφια η Ερμιονίδα κέρδισε τον Ταμυναικό με
σκορ 4-1. Ο 28χρονος επιθετικός της Ερμιονίδας πέτυχε τρία γκολ και οδήγησε την ομάδα του σε μία νίκη με ευρύ σκορ. Το άλλο γκολ το πέτυχε ο Γιώργος Βασιλέρης με ωραίο πλασέ.
Με την πρώτη καλή φάση στο 20΄΄ η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Τριμπόνιας με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Σαλταπίδα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων , αυτός γύρισε στον Μακρίδης πού ανενόχλητος με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 8΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπαδάκης έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Στεφανίδης σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Μπιμπισίδης έδιωξε την μπάλα από την περιοχή του Στεφανίδη , η μπάλα έφτασε στον Σαλταπίδα πού μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να διώξει σωτήρια ο Μπασινάς.
Στο 13΄λεπτό δυνατό σούτ του Ραμπαβίλα η μπάλα αποκρούστηκε από τον Στεφανίδη και έφυγε κόρνερ.
Στο 28΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Παπαδάκη στον Ραμπαβίλα πού πλάσαρε άουτ.
Στο 44΄λεπτό ο Τριμπόνιας ύστερα από μπαλιά του Σαλταπίδα προσπάθησε να πλασάρει , ο Πιλάτης στην προσπάθειά του να διώξει έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Βασιλέρη που με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.
Στο 45΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπαδάκη η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεφανίδη άουτ.
Στο 48΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ όταν ο Κασαπίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μακρίδης ανενόχλητος μέσα από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Ταμυναικού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Μπασινά.
Στο 49΄λεπτό ο Κροκος με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Α.Μήτρου που μπήκε από αριστερά , σούταρε για να μπλοκάρει ο Στεφανίδης.
Στο 50΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ όταν ο Καρράς με διαγώνια σέντρα έβγαλε τον  Admir απέναντι από τον Στεφανίδη πού σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα πουλιά.
Στο 59΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Τριμπόνια στον Μακρίδη , προσπάθησε να διώξει ο Παπαδάκης πού έστρωσε την μπάλα στον επιθετικό των γηπεδούχων και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 3-0.
Στο 70΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ένα πολύ ωραιο γκολ του Κρόκου ο οποίος πήρε την μπάλα και δεξιά από το κέντρο του γηπέδου έφτασε στο ύψος της περιοχής και με ένα φαλτσαριστό σούτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στεφανίδη για να γίνει το 3-1.
Στο 76΄λεπτό ο Μακρίδης σούταρε άτσαλα η μπάλα έφυγε προς τα αριστερά  εκεί πετάχτηκε ο Σαλταπίδας αλλά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 82΄λεπτό ο Σαλταπίδας από αριστερά με μπαλιά βρήκε τον Μακρίδη μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 4-1.
Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, (88΄Μερτύρης), Tresa, Σταθουλόπουλος, Μακρίδης ( 90΄Παύλου), Σαλταπίδας ( 84΄Λαζάρου), Τριμπόνιας ( 66΄Πούφλης).
Ταμυναικός ( Β.Λαθουράς( : Μπασινάς, Καρράς, Πιλάτης, ( 57΄Παν.Κατσαμπάς), .Καρατζάς, Β.Αναστασίου , Ιδ.Αναστασίου, ( 72΄Κ.Καρατζάς), Κρόκος, Παπαδάκης, Admir, Ραμπαβίλας, ( 79΄Ν.Μήτρου), Α.Μήτρου, ( 72΄Σκούφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates