Social Icons

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Casa Dei : Μουσική live βραδιά με τον Δημήτρη Κόκκοτα.


Την ευκαιρία να τον ακούσουν για πρώτη φορά εδώ στην Ερμιονίδα  σε  μία live μουσική εμφάνιση την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου  2018.


Ο λόγος για έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’90, τον Δημήτρη Κόκκοτα, γιο του σπουδαίου και αγαπητού λαϊκού ερμηνευτή Σταμάτη Κόκκοτα, ο οποίος, όπως είδαμε σε αφίσα (φωτό) που έχει αναρτηθεί, καταφθάνει στην Ερμιόνη  για μία και μοναδική live εμφάνιση στο Club Casa Dei πού βρίσκεται στην περιοχή Μαντράκια στην Ερμιόνη.

Ο συμπαθής ερμηνευτής Δημήτρης Κόκκοτας που πλέον έχει γίνει και μπαμπάς, σάρωνε στις προτιμήσεις της νεολαίας την δεκαετία του ’90 με κομμάτια όπως τα «Γιατί Με Τυραννάς», «Ανεμώνα», «Ολόψυχα Δικός Σου», «Πορσελάνη», κ.α.
Θα έρθει στην Ερμιόνη  για μία ξεχωριστή όπως προμηνύεται, μουσική βραδιά . Θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε στην επιτυχία του ΄90 «Γιατί Με Τυραννάς» το οποίο έχει γράψει ο Φοίβος το οποίο έχει αποκτήσει νέο ήχο αποδεικνύοντας πως οι μεγάλες επιτυχίες μπορεί να είναι διαχρονικές.

Αν και πλέον με γκρίζους κροτάφους αλλά πάντα με την χαρακτηριστική του νεανικότητα και χαμόγελο, ο 49χρονος Δημήτρης Κόκκοτας θα έρθει με σκοπό να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει τους Ερμιονιδείς .

Δείτε σε βίντεο μερικές από τις επιτυχίες του πού θα ακούσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates