Social Icons

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Δημαρχείο Ερμιονίδας : Ποδαρικό στο Νέο Ετος !

Η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε ανήμερα της
πρωτοχρονιάς στο δημαρχείο Ερμιονίδας. Μετά το πέρας της δοξολογίας στο εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου. Τις παραδοσιακές βασιλόπιτες του Δήμου Ερμιονίδας και της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης  π.Χριστοφόρος Καραβίας μαζί με τους Εφημέριους Κρανιδίου : π.Γκίκα Παπαδημητρίου , π. Θεμιστοκλή Τσοκανά και π.Αναστάσιο Μέλλο.

Στη λιτή και όμορφη εκδήλωση έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ερμιονίδας Άρης Δημαράκης , οι αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας Κέλλυ Φωστίνη και Δημήτριος Ντούβαλης , ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας κ. Παναγιώτης Μέξης, οι πρόεδροι Νομικών προσώπων του δήμου Ερμιονίδας κ.Αννα Στρίγκου-Φωστίνη και κ.Κέλλυ Μήτσου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου κ. Γιάννης Κοντοβράκης , ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Τάσος Τζανής, ο επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ και δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Τόκας, δημοτικοί σύμβουλοι , υπάλληλοι του Δήμου , εκπρόσωποι των άξιων εθελοντικών ομάδων Ερμιονίδας και δημότες.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησαν οι καθιερωμένες ευχές για το Νέο Έτος.
Το φλουρί από την κοπή της πίτας έπεσε στο δημοτικό συμβούλιο ενώ οι τυχεροί του παρά της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου ήταν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής και ο  Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου  κ. Γιάννης Κοντοβράκης.

Καλή και ευλογημένη Χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Φωτορεπορτάζ 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates