Social Icons

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου-Ποσειδώνας Διδύμων 2-1.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2018 αφού έχασε στο
Κουτσοπόδι από τόν ΠΑΟΚ (φωτό)  με 2-1.
Σε ένα γήπεδο πού έμοιαζε με χωράφι επειδή δεν είχε πατηθεί το χόρτο ο Ποσειδώνας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8΄λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Άμεση ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων και στο 17΄λεπτό ο Παναγιωτόπουλος με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μουζακιώτη απέναντι από τον Χρήστου πού πλάσαρε και έκανε το 1-1.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Κουτσούκος γλίστρησε στην περιοχή του Ποσειδώνα ο Ταραντίλης έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Χρήστου κάνοντας το τελικό 2-1. Στο 67΄λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο τρίτο γκολ όταν ο Σταυρόπουλος με μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Η. Παπαγεωργόπουλο ο οποίος πλάσαρε σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι του Χρήστου.
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ( Θ.Τσιρόπουλος) : Κομπόσης,(85΄Αποστόλου),  Η.Παπαγεωργόπουλος,( 80΄Σ.Παπαγεωργόπουλος),  Μπαβέλης, Καρανάσιος, Ψύχος, Σιώτος, Μουζακιώτης, ( 90΄Πίκος), Κ.Παπαγεωργόπουλος, Ταραντίλης, Παιδάκης, ( 65΄Τζανέτος), Σταυρόπουλος.
Ποσειδώνας Διδύμων ( Ν.Μητροσύλης) : Χρήστου , Μπροδήμας, Μπάρδης, Κοτσοβός, Α.Οικονομόπουλος, Κουτσούκος, Κέλλης, Κοροντίνης, ( 32΄Σ.Κονδύλης), Δαγρές,( 58΄Προσύλης),  Tresa, Μέλση ( 88΄Μούγιος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates