Social Icons

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Παναργειακός -Ενωση Ερμιονίδας 1-1


Την ευκαιρία να απόδραση με ένα μεγάλο διπλό μέσα από το Άργος
έχασε η Ερμιονίδα αφού αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Παναργειακό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33 με εκπληκτικό γκολ του Μακρίδη και στην εκπνοή του αγώνα ο σκόρερ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όπως και στο 49’ λεπτό ο Τριμπόνιας έχασε άλλη μία κραυγαλέα ευκαιρία μόνος του με τον τερματοφύλακα του Παναργειακού.
Στο 2΄λεπτό σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά πλασέ του Καμπιώτη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη.
Στο 13΄λεπτό σουτ του Καμπιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε εκπληκτικά στην δεξιά του γωνία με την μπάλα να φεύγει αριστερά και ο Καλογεράκης με νέο πλασέ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Στεφανίδη αλλά ο Κασαπίδης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεφανίδη.

Στο 15΄λεπτό πλασέ του Καμπιώτη από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στεφανίδη.
Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Μεζίνι έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στεφανίδη.
Στο 33΄λεπτό γκολ για την Ερμιονίδα όταν ο Κιοσσές σέντραρε από αριστερά και ο Μακρίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ .
Στο 45+1 βαθιά μπαλιά του Τριμπόνια έβγαλε τον Μακρίδη απέναντι από τον Μάνο πού πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 48΄λεπτό ο Τριμπόνιας πλάσαρε από ευνοϊκή θέση δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάνου.
Στο 65΄λεπτο σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά κεφαλιά του Καμπιώτη από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανίδη.

Στο 70’ λεπτό ο Παναργειακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πούτση από τον Στεφανίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καλύβας για να γίνει το 1-1.
Στο 72΄λεπτό ο Μακρίδης βρίσκεται στο έδαφος μέσα στην περιοχή  σε κόντρα του με τον Μεζίνι χωρίς ο Κόλλιας να δίνει τίποτα.
Στο 8-‘ λεπτό μετά από σέντρα από αριστερά των ποδοσφαιριστών του Παναργειακού ο Καμπιώτης βγήκε απέναντι από τον Στεφανίδη , πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας.

Παναργειακός: Μάνος, Παναγιώτου, Καραμπάς, Μεζίνης, Νώτης,Πούτση, Καλογεράκης (70’ Τσαμαγκίζε), Λιακόπουλος, Καμπιώτης, Καλύβας, Παιδάκης (85’ Φασούλης).


Ένωση Ερμιονίδας : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης (90’ Μερτύρης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Tresa (75’ Βιρβίλης), Τριμπόνιας (77’ Σαλταπίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates