Social Icons

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Α.Ο.Μηδέας-Ο.Φ.Ηλιοκάστρου 0-6.

Την νίκη με 6-0 πήρε το Σάββατο το απόγευμα στην Αγία Τριάδα
ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου απέναντι στην τοπική ομάδα του Α.Ο.Μηδέας. Οι ποδοσφαιριστές του Στρατή Δεστέ φρόντισαν να τελειώσουν τον αγώνα από το πρώτο μισάωρο περίπου  αφού το σκορ στο 33΄είχε διαμορφωθεί στο 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο σωστά ο προπονητής του Ηλιοκάστρου έδωσε χρόνο συμμετοχής στην νέα γενιά των ποδοσφαιριστών πού θα στελεχώσουν τους «μελανόλευκους» όπως είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας ο Μπουντούρης και οι Κασνέστης Δερματάς.
Με δυο χαμένες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από τους Νικεδήμα και Σαράντο στα πρώτα λεπτά αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία στο 10 λεπτό με τον Σωτήρη Μπουγιούρα όταν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι . Με την συμπλήρωση του 32΄λεπτόυ ο Σ.Μπουγιούρας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ . Ένα λεπτό αργότερα ο Περτζεγκάι ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Σ.Μπουγιούρα πλάσαρε για να γίνει το 0-2. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου πάλι ο Περτζεγκάι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 πού ήταν και το σκορ ημιχρόνου.  Στο 60΄λεπτό ο Περτζεγκάι ύστερα από συνδυασμό με τον Δορμπάρη έκανε το 0-4 και ταυτόχρονα έκανε το πρώτο του χατ τρικ με την φανέλα του Ο.Φ.Η. Στο 80 και 89΄λεπτό ο Κοροντίνης με ισάριθμα σούτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6 όπου ήταν και το τελικό σκορ..
Α.Ο.Μήδέας : Παπαιωάννου, Τσώνης , Μερμήγκης,Λίλλης, Μ. Παπαγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος,  Γκουριώτης, Β.Παπαγεωργόπουλος, Καραμάνος, Λέκκας, Φωτίου.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Χ.Σαλογιάννης,( 62΄Μπουντούρης),  Νικεδήμας,( 65΄Κασνέστης),  Σ.Σαλογιάννης.Μούγιος, Δαγρές, Περτζεγκάι, Δορμπάρης, Δ.Μπουγιούρας, ( 46΄Κοροντίνης), Σ.Μπουγιούρας, Φράγκος, Σαράντος ( 75΄Δερματάς). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates