Social Icons

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ήττα 0-2 από τον Ποσειδώνα Πόρου για τον Πορτοχελιακό , που είχε τρία δοκάρια

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πορτοχελιακός στην έδρα του από τον Ποσειδώνα Πόρου με
σκορ 2-0.  Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν δύο φάσεις και αυτές από τους φιλοξενούμενους όπου στην μία από αυτές προηγήθηκαν στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτοχελιακός ήταν ο κυρίαρχος του παιγνιδιού με την τύχη να του γυρίζει για μία ακόμα φορά την πλάτη όταν από τρείς προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του η μπάλα να αποκρούεται από τα αντίπαλα δοκάρια ενώ στην μοναδική ευκαιρία πού έκαναν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ και κλείδωσαν την νίκη .
Στην πρώτη αξιόλογη φάση πού έγινε από την έναρξη του αγώνα στο 23΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν  ο Χατζόπουλος πήρε την μπάλα από τον Ρούσσο με ωραία προσποίηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν στο 29΄λεπτό ο Αναγνωστόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Dapi έπιασε κεφαλιά και απέκρουσαν σωτήρια οι αμυντικοί του Πορτοχελιακού. Αυτές ήταν και οι δύο μοναδικές φάσεις πού έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για να ισοφαρίσουν . Η πρώτη καλή ευκαιρία έγινε στο 50΄λεπτό όταν ο αρχηγός της ομάδας ο Γιάννης Ζαραφωνίτης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Τζάνος. Στο 51΄λεπτό δυνατό σουτ του Ι .Β.Ζαραφωνίτη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζάνου.Στο 58΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαγκατέλωφ μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Τζάνος. Στο 62΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πορτοχελιακό να κάνει το 1-1 όταν μετά από σέντρα του Κοξίδη από δεξιά η μπάλα μετά από απόκρουση αμυντικού του Ποσειδώνα στρώθηκε στον Στρίγκο πού σούταρε για να τραντάξει η μπάλα την αριστερή δοκό του Τζάνου.  Στο 64΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πορτοχελιακό να ισοφαρίσει όταν ο Ι.Β.Ζαραφωνίτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα μετά από απόκρουση των αμυντικών έφτασε στον Sallaku ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αποκρουστεί από το δεξί΄ δοκάρι του Τζάνου. Στο 72΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοξίδη δεν ανησύχησε ο Τζάνος πού μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία. Στο 74΄λεπτό νέο σουτ του Κοξίδη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Τζάνος. Στο 74΄λεπτό μακρινό αδύναμο σουτ του Πάνου δεν ανησύχησε ο Σχοινάς. Στο 77΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Dapi για εξύβριση. Στο 87΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πορτοχελιακό όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζάνου και έφυγε κόρνερ. Στο 91΄ λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν σούτ του Ρούσσου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σχοινάς και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο πλασέ έκανε το τελικό 0-2.  
Πορτοχελιακός : Σχοινάς, Μπέγκα, Στρίγγος, Jeria, Λούμης, ( 50΄Μπούκουρης), Sallaku, ( 64΄Παπαδόπουλος), Κοξίδης, Λαζάρου,( 73΄Μεμμάλι),  Ι.Β.Ζαραφωνίτης, Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, ( 81΄Luta), Σαγκατέλωφ.
Ποσειδώνας Πόρου : Τζάνος, Στάικος, Mino, Βούρτσας, Βλάχος. Λόλας,( 84΄Σταύρου),  Ρούσσος, Τριμπόνιας,( 75΄Καίκας),  Χατζόπουλος,( 52΄Πάνου 90΄Δεκούλος),  Dapi, Αναγνωστόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates