Social Icons

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Super Ερμιονίδα ισοπέδωσε τον Ταμυναικό στην έδρα του κερδίζοντας τον με 0-3


Εκπληκτική η Ερμιονίδα ισοπέδωσε τον Ταμυναικό μέσα στο Αλιβέρι
με σκορ 0-3. Οι γηπεδούχοι σε όλο τον αγώνα ήταν ανύπαρκτοι εκτός από μία φάση πού έκαναν στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα με τον Καρατζά. Από το λεπτό αυτό και μέχρι το έλος του ημιχρόνου η Ερμιονίδα πήρε σιγά σιγά τα ηνία του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Αδαμόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα ήταν η ομάδα πού υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με έναν εκπληκτικό Αγελλόπουλο πού έκανε ότι ήθελε πέτυχε άλλα δύο τέρματα φτάνοντας στον μεγάλο θρίαμβο. Οι γηπεδούχοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν πάτησαν μέσα στην περιοχή της Ερμιονίδας και δίκαια έχασαν.
Στο 5΄λεπτό δυνατό σουτ του Καρατζά έξω από της περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Στεφανίδης.
Στο 30΄λεπτό γκολ για την Ερμιονίδα όταν ο Αδαμόπουλος έκανε σουτ έξω από την περιοχή , η μπάλα δίπλα στην ρίζα της αριστερής δοκού και 0-1.
Στο 47΄λεπτό δυνατό σουτ του Αδαμόπουλου έδιωξε ο δύσκολα Μυτακίδης και στην επιστροφή νέο σουτ του  Μακρίδη έδιωξε πάλι ο Μυτακίδης πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.
Στο 63΄λεπτό ο Αγγελόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έδωσε αριστερά στον Σαλταπίδα ο οποίος πάσαρες τον Μακρίδη και με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 67΄λεπτό ο Αγγελόπουλος πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή και με λόμπα έκανε το 0-3.
Ταμυναικός : ( Δ.Λύκος) : Μητακίδης, Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς, Βασ. Αναστασίου, Σιλιγαρδάκης, Κώτσης, Καρράς (66' Μαν. Αναστασίου), Μαλισσόβας (79' Ζάχι), Κρόκος (46' Ραμπαβίλας), Μήτρου (54' Κούρτης).
Ερμιονίδα ( Θανάσης Στάικος) : Στεφανίδης- Κασαπίδης, Αδαμόπουλος (80’ Βασιλέρης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσές (82’ Βιρβίλης), Tresa, Παλαιοπάνος, Αγγελόπουλος, Μακρίδης (84’ Καραμήτος), Τριμπόνιας (57΄Σαλταπίδας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates