Social Icons

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Παράσταση για ένα ρόλο στη Κοιλάδα, 4-0 η Κορωνίδα τον Ποσειδώνα Πόρου.


"Φωτιά" η Κορωνίδα Κοιλάδας  όποτε βρήκε χώρους, κέρδισε κατά κράτος τον απογοητευτικό Ποσειδώνα Πόρου  στη Κοιλάδα, επικρατώντας με σκορ 4-0  για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Η Κορωνίδα Κοιλάδας υποδέχθηκε ττον Ποσειδώνα Πόρου  στη Κοιλάδα  στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Αργολίδας , με τις δύο ομάδες να αναζητούν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα έστω και για διαφορετικούς λόγους.
Οι γηπεδούχοι για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή και οι φιλοξενούμενοι για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις στην  ουρά της βαθμολογίας.

Με πολλές απουσίες και οι δύο ομάδες αφού Γιαννακόπουλος, Μέγας, Α.Οψιμούλης, Νάτσης έκατσαν στον πάγκο για να πάρουν ανάσες ενόψει τών δύσκολων αγώνων πού υπάρχουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους έλειπαν για διάφορους λόγους οι Τριμπόνιας , Λόλας, Δρούγκας Βλάχος .

Το φίλμ του αγώνα 


Στο 13΄λεπτό ο Αποστόλου από αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα στο σημείο του πέναλτι και ο Σχοινάς πού καιροφυλακτούσε με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 1-0
Στο 14΄λεπτό σούτ του Myslim από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα κόντραρε στον Kala και έφυγε κόρνερ.
Στο 20΄λεπτό ο Τσίτσι με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ποσειδώνα έβγαλε τον Μπάζο απέναντι από τον Ροίδη πού πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων άουτ.
Στο 23΄λεπτό σέντρα του Κούκλα από δεξιά ο Σχοινάς προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά από τον Ροίδη πού έδιωξε.
Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Αποστόλου από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ροίδη .
Στο 36' λεπτό σέντρα του Ρούσσου από δεξιά ο Στάικος έπιασε κεφαλιά χωρίς να ανησυχήσει ο Αλευράς πού μπλόκαρε. 
Στο 42΄λεπτό ο Σχοινάς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Ροίδη πού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι .  2-0
Στο 45΄λεπτό ο Μάλαμας από αριστερά έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Μπάζος που καιροφυλακτούσε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ροίδη κάνοντας το 3-0
Στο 49΄ λεπτό ο Μάλαμας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή εκεί σηκώθηκαν ο Αποστόλου με τον Στρατηγό να διεκδικήσουν την μπάλα η οποία πήρε τροχιά προς την αριστερή γωνία του Τζάνου εκεί πετάχτηκε ο Καίκας και έδιωξε σωτήρια .
Στο 52΄λεπτό ανάποδο ψαλιδάκι του Αποστόλου μπλόκαρε ο Τζάνος.
Στο 54΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Αποστόλου στον Μάλαμα πού βγήκε απέναντι από τον Τζάνο την τελευταία στιγμή πρόλαβε και απέκρουσε με το πόδι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 59΄λεπτό λάθος απόκρουση του Σταικου στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα στρώθηκε στον Μάλαμα που σούταρε για να μπλοκάρει ο Τζάνος.
Στο 64΄λεπτό ο Αποστόλου με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0
Στο 77΄λεπτό πλασέ του Κουτσαύτη μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζάνου.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Ρατσιάτο και τους βοηθούς του.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κώστας Κλάδης)  : Αλευράς, Κούκλας,,(62΄Μπούκουρης),  Kala, Κουτσαύτης, Στεργίου, Ι.Οψιμούλης, Μάλαμας, Τσιτσι, Σχοινάς, Μπάζος,( 69΄Cuni),  Αποστόλου, ( 76΄Αλεξανδρής).
Ποσειδώνας Πόρου : Ροίδης, ( 46΄Τζάνος), Καίκας, ( 64΄Σταύρου), Βούρτσας, Στρατηγός, Πάνου, Αναγνωστόπουλος, Myslim, ( 76΄Δεκούλος) ,Dapi, Χατζόπουλος, Ρούσσος, Στάικος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates