Social Icons

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Πορτοχελιακός-Δρεπανιακός Αστέρας 2-4


Την ήττα με 4-2 μέσα στο Πόρτο χέλι γνώρισε από το Δρέπανο ο Πορτοχελιακός και έμεινε χωρίς νίκη για
τέταρτο συνεχές παιγνίδι.
Η ομάδα του Πορτοχελιακού δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια όταν στο 1΄μόλις λεπτό ο Παπαιωάννου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 11΄λεπτό ο Μανιάτης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ βοηθούμενος και του δυνατού αέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  του Σχοινά για να γίνει το 0-2. 

Ο Πορτοχελιακός στο 50΄λεπτό μείωσε με τον νεοεισελθόντα Παπασταύρου με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ και ένα λεπτό αργότερα ο Παπαιωάννου με πλασέ πέτυχε το 1-3. Ένα γκολ πού σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους για οφσάιντ στον σκόρερ. Στο 65΄λεπτό ο Σαγκατέλωφ αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα ύστερα από το γκολ πού πέτυχε με δυνατό σουτ για να γίνει το 2-3. Στο 71΄λεπτό δυνατό σούτ του Κοξίδη η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Καζά ενώ την ίδια κατάληξη είχε σούτ του αρχηγού των γηπεδούχων Ζαραφωνίτη και στην επαναφορά η κεφαλιά που επιχείρησε ο Παπασταύρου η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Στο 82΄λεπτό ο Ρεβιθης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 2-4.
Πορτοχελιακός : Σχοινάς, Στρίγκος, Μεμμάλι, Sallaku, Ντάκος, ( 46΄Κ.Κουτσοποδιώτης), Μπέγκα, Σαγκατέλωφ, Χ,Κουτσοποδιώτης,( 46΄Παπασταύρου) ,  Luta, ( 56΄Αβραντάς).Ζαραφωνίτης, Κοξίδης.

Δρεπανιακός Αστέρας : Καζάς, Μαουρης, Χαβενετίδης, Γ.Ρεβίθης,Γκιαούρης, ( 87΄Μητροσύλης),  Δωρής, Κατσαρός, ( 58΄Ε.Ρεβίθης), Ndoj, (56΄Κολορίζας), Παπαιωάννου, ( 82΄Χριστόπουλος), Μανιάτης, Μανδύλης.

+++ Πρίν σπό τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας πού έπλειξε την περιοχή της Μάνδρας Αττικής.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates