Social Icons

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Ερμιονίδα-Πανθηραικός 0-0


Στο στείρο 0-0 έμειναν η Ερμιονίδα και ο Πανθηραικός για την πέμπτη αγωνιστική του
πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Οι γηπεδούχοι ήταν κλάσεις ανώτερη από τους φιλοξενούμενους πού  δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών με κύριο πρωταγωνιστή τον Αγγελόπουλο πού τουλάχιστον σε πέντε ευκαιρίες δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα ενώ στο 66΄λεπτό πέτυχε γκολ πού ο πρώτος βοηθός Γκούμας το ακύρωσε σαν οφσάιντ. Ένα οφσάιντ πού μόνο αυτός έβγαλε μέσα από την φαντασία του. 


Στο 4΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Αδαμόπουλου από αριστερά ,έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί , η μπάλα στρώθηκε στο Κιοσσέ πού σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Αθανασίου.
Στο 21΄λεπτό ο Στεφανίδης έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανιά.
Στο 25΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Αδαμόπουλου από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Αγγελόπουλο πού πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 27΄λεπτό ο Κασαπίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Αγγελόπουλο πού πλάσαρε πάνω στην κίνηση για μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία ο Αθανασίου.
Στο 37΄λεπτό πλασέ του Αγγελόπουλου μέσα από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό εκαί έφυγε κόρνερ.
Στο 44΄λεπτό σε γέμισμα από το κέντρο του γηπέδου στην περιοχή της Ερμιονίδας ο Στεφανίδης φάνηκε να ελέγχει την μπάλα , του την πήρε με κεφαλιά ο Πειγιάλης όμως ο Μπιμπισίδης πρόλαβε και έδιωξε.
Στο 66΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν η Ερμιονίδα πέτυχε γκολ με τον Αγγελόπουλο και ο πρώτος βοηθός Νίκος Γκούμας το ακύρωσε σαν οφσάιντ. Συγκεκριμένα ο Σαλταπίδας με μπαλιά βρήκε τον Αγγελόπουλο μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος καλυπτόταν από τον Μπίρη και με προβολή ο Αχαιός στράικερ πέτυχε γκολ και προς γενική κατάπληξη όλων ο Γκούμας είχε σηκώσει την σημαία του.
Στο 71΄λεπτό σέντρα του Αδαμόπουλου από αριστερά , κεφαλιά του Αγγελόπουλου η μπάλα άουτ.
Στο 75΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγγελόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής έδιωξε δύσκολα  ο Αθανασίου στην αριστερή του γωνία.
Στο 77΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Παναγιωτόπουλος με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον Πολυκρέτη απέναντι από τον Στεφανίδη , το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας.  
Στο 80΄λεπτό οι παίκτες της Ερμιονίδας έκρυψαν την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τελικό αποδέκτη τον Αδαμόπουλο που σούταρε από το ύψος της περιοχής για να διώξει δύσκολα ο Αθανασίου. 
Στο 83΄λεπτό σε επέλαση του Αγγελόπουλου από δεξιά μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπίρη χωρίς ο διαιτητής Γιαννόπουλος να δείξει τίποτα. 
Στο 87΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριανταφύλλου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αθανασίου. 
Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης,Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Tresa, Παλαιοπάνος, ( 83΄Τριανταφύλλου), Μαζιώτης ( 57΄Μακρίδης),Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας, ( 61΄Σαλταπίδας).

Πανθηραικός ( Γιώργος Αρχοντάκης)  Αθανασίου, Κολέτσης (46΄Ζέλιος), Μπιρμπίλης, Μπίρης, Γκίκας, Φύτρος, Φαμπιάνο ( 63΄Πολυκρέτης), Ντούμος ( 70΄Παναγιωτόπουλος), Μανιάς, Περιάλης, Κεφαλάς ( 84΄Αγοραστός). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates