Social Icons

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Εθνικός Τολού-Ποσειδώνας Διδύμων 2-2



Φωτό από τον αγώνα του πρώτου γύρου

Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο αγώνας του Εθνικού Τολού με
τον Ποσειδώνα Διδύμων για την 28η αγωνιστική στην Α1 Αργολίδας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με τους γηπεδούχους πού ήταν καλύτεροι στο δεύτερο και παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Στο 19΄λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και πλάγια και αφού η μπάλα πέρασε μέσα από ένα όμιλο παικτών κατέληξε στα δίχτυα του Πνευματικού πού αιφνιδιάστηκε για να γίνει το 0-1.  Στο 31’ λεπτό ο Κοτσοβός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 62 ΄λεπτό ο Παπαγεωργόπουλος εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας και με σούτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Χρήστου για να γίνει το 1-2. Στο 67΄λεπτό λάθος συνενόηση του Χρήστου με τον Πλατανίτη ο Δρυμούρας έγινε κάτοχος της μπάλας και με νέο σούτ έκανε το τελικό 2-2. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το «διπλό» με δύο καλές ευκαιρίες στρα τελευταία λεπτά από τον Μπροδήμα και τον αρχηγό της ομάδας τον Σωτήρη Κονδύλη.


Εθνικός Τολού : Πνευματικός, Μήτσουλας, Δρυμούρας, Μπαλλής, Γ.Βορινιώτης, Ndoj, Λεβειδιώτης, Ξύλινας, Παπανδριανός, Κατσαρός, ( 46΄Παπαγεωργόπουλος), Μ.Βορινιώτης.

Ποσειδώνας Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, Προσίλης, ( 75΄Ν.Αποστόλου), Κοτσοβός, Πλατανίτης, Μ.Tresa, Α.Κονδύλης,(60΄Γ.Προσύλης),  Σ.Κονδύλης, Hida, ( 70΄Μπάρδης) A.Tresa, Μέλση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates