Social Icons

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Με συμμαχο τα δοκάρια η Μεγαλόπολη έμεινε όρθια στο Κρανίδι. Τελικό σκορ 1-1.

Τον ύμνο της ΑΕΚ ( Εμπρός της
ΑΕΚ παλικάρια, σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια) είχαν στο νου τους οι παίκτες της Ερμιονίδας αφού σημάδεψαν σε πέντε συνολικά περιπτώσεις τα δοκάρια της εστίας του Χρήστου.
Βέβαια εάν  ήταν περισσότερο εύστοχοι και δεν πραγματοποιούσε μερικές σωτήριες αποκρούσεις ο Χρήστου το σκορ θα έφτανε σε αστρονομικά επίπεδα , όμως δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έτσι έμεινε  το φτωχό 1-1. Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ήταν μόνιμα στην περιοχή της Μεγαλόπολης και πέτυχαν ένα γκολ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους πού σε όλο τον αγώνα έκανα μία και μόνη καλή ευκαιρία και την έκαναν γκολ με τους αδερφούς Λυμπερόπουλος. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο πρώτος βοηθός Βαξαβανέλης ο οποίος στο 70 ανακάλυψε ανύπαρκτο οφσάιντ σε προσπάθεια του Σαλταπίδα.
Το φίλμ
Στο 13΄λεπτό η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Σελμανάι βρέθηκε σε θέση βολής, Σούταρε και ο Χρήστου απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία , η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
Στο 14΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαμαρά έξω από την μεγάλη περιοχή έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου.
Στο 22΄λεπτό δυνατό διαγώνιο σουτ του Παπαϊωάννου έξω από την περιοχή , η μπάλα έυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρήστου. Στο 24΄λεπτό μπαλιά του Σελμανάι στον Σχοινά πού μόνος του μπροστά στην εστία έκανε άτσαλο σουτ άουτ.
Στο 28΄λεπτό ο Νάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη .
Στο 30΄λεπτό σουτ του Νίκου Λυμπερόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Στεφανίδη.
Στο 35΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Σελμανάι-Σκεντεράι με τον τελευταίο να σουτάρει και να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία ο Χρήστου.
Στο 40΄λεπτό πλασέ του Σελμανάι μέσα από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Χρήστου.
Στο 49΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Σελμανάι  έβγαλε σέντρα από δεξιά απέκρουσαν οι αμυντικοί με το κεφάλι και η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του Σχοινά και κατέληξε στην δεξιά γωνία του Χρήστου ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας για να γίνει το 1-0.
Στο 61΄λεπτό  ο Σαλταπίδας έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά , εκεί πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Σχοινάς πλάσαρε για να κτυπήσει η μπάλα στο δοκάρι και να φύγει άουτ.
Στο 64΄λεπτό ο Παλαιοπάνος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και να φύγει άουτ.
Στο 65΄λεπτό στην μοναδική καλή ευκαιρία πού έκαναν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος έκανε μπαλιά στον αδερφό του Νίκο ο ποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.  
Στο 66΄λεπτό σέντρα-σουτ του Σελμανάι από δεξιά , η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Χρήστου.
Στο 69΄λεπτό  ο Μπούρας έβγαλε εκπληκτική σέντρα από αριστερά , η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Τζιέρη πού μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
 Στο 70΄λεπτό παραλίγο να τιναχτεί ο αγώνας στον αέρα όταν ο Μπούρας έβγαλε μαγική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Σαλταπίδα ο οποίος καλυπτόταν από αμυντικό ως δια μαγείας ο πρώτος βοηθός Βαξαβανέλης ανακάλυψε οφσάιντ με αποτέλεσμα να δεχτεί τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 76΄λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Χρήστου με εκπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία έστειλε την μπάλα να χτυπήσει για τέταρτη φορά στο δοκάρι και να φύγει κόρνερ.
Στο 90΄λεπτό σέντρα του Τζιέρη από δεξιά σουτ του Σχοινά μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Χρήστου , η μπάλα χτύπησε δύο φορές !!!! στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και έφυγε άουτ.
Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Παναγιώτου, ( 85΄Τσόφλιος), Σαμαράς, Τζιέρης,Χατζηαποστόλου,( 68΄Μπούρας), Παπαιωάννου, Σκεντεράι, Παλαιοπάνος, Σχοινάς, Σαλταπίδας ( 78΄Τριμπόνιας), Σελμανάι.

Δόξα Μεγαλόπολης ( Η.Κατσούλας) : Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Δρόσος, ( 80΄Αθ.Ασημακόπουλος), Κατσαρός, ( 84΄Πρίκας), Πέπα Γκ.(61΄ Κ.Ασημακόπουλος), , Νικ.Λυμπερόπουλος, Δημ.Λυμπερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates