Social Icons

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πορτοχελιακός-Α.Ο.Νέας Κίου 1-0.

Μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα ο
Πορτοχελιακός κέρδισε στις καθυστερήσεις με ένα γκολ του Zerja τον Α.Ο.Κίου με σκορ 1-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία. 
Στο 19΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπ.Ζαραφωνίτη μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κλεισάρης.
Στο 21΄λεπτό σουτ του Σαγκατέλωφ έδιωεξε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Κλεισάρης και στην επαναφορά ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια .
Στο 50΄λεπτό δυνατό σουτ του Κυριακίδη έδιωξε δύσκολα ο Χρ.Λούμης.
Στο 51΄λεπτό σε μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ των ποδοσφαιριστών άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. Μετά από μία μικρή συμπλοκή των ποδοσφαιριστών ο Σπ.Ζαραφωνίτης απο τον Πορτοχελιακό και ο Παπασταύρου από την Κίο αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα ενώ ο διαιτητής απέβαλε και τον Παν.Κάπλατζη από τον πάγκο της Κίου.
Στο 77΄λεπτό σέντρα Ι.Εμ.Ζαραφωνίτη και κεφαλιά του Κοξίδη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 82΄λεπτό σέντρα του Κοξίδη από αριστερά πλασέ του Αβραντά πάνω στην κίνηση η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κλεισάρη.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πορτοχελιακός πέτυχε το γκολ πού του έδωσε την νίκη. Ο Μεμμάλι εκτέλεσε φάουλ περίπου από το κέντρο του γηπέδου , διεκδίκησαν την μπάλα Γατσάκος και Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης  , η μπάλα έφτασε στον Zerja ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλεισάρη ανοίγοντας το γκολ. Στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν  οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.

Πορτοχελιακός : Χρ.Λούμης, Στρίγκος Ε., ( 30΄Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης), Μεμμάλι, Zerja, Ντάκος, Μπέγκα, Σπ.Ζαραφωνίτης, Ν.Λούμης, Σαγκατέλωφ, Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης, Κοξίδης.

Α.Ο.Ν.Κίου : Κλεισάρης, Σταύρου, Ευσταθίου Μπεκιάρης, Γατσάκος, Παπασταύρου, Κασκαφέτος, ( 88΄Κωνσταντελος), Κουριώτης, Χαιμάνης, Νικολάου, Κυριακίδης( 83΄Γκούλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates