Social Icons

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Μαγεία η Ερμιονίδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ισοπέδωσε την Αχαική φιλοδορώντας την με τέσσερα γκολ.


Ο Παλαιοπάνος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ερμιονίδας.
Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο
ημίχρονο η Ερμιονίδα κέρδισε την Αχαική με 4-0 και πλησίασε στο μείον ένα τον ΠΑΟ Βάρδας και τον Α.Ο. Χαλκίς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Θανάσης Σαλταπίδας ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 46 λεπτό και ένα λεπτό αργότερα κέρδισε την δίκαιη αποβολή  του Λαμπρόπουλου ενώ δύο λεπτά αργότερα άνοιξε το δρόμο για την νίκη με ένα προσωπικό του γκολ ενώ ήταν διαρκείς απειλή για την εστία του Δρόσου. Και βέβαια δεν μπορούμε να αδικήσουμε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ένωσης πού πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την νίνη.
Στο 2΄λεπτό διαγώνια σέντρα του Ντάζου από δεξιά την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Αποστόλου στο δεύτερο δοκάρι και έδιωξε σε κόρνερ μπροστά από τον Αποστολόπουλο. Στο 8΄λεπτό ο Μπούρας έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά , η μπάλα έφτασε στον Τριμπόνια πού σούταρε πάνω στην κίνηση για να φύγει η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δρόσου άουτ. Στο 12΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούρα από δεξιά , έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές ο Δρόσος.  Στο 31΄λεπτό ο Ρουμπάτος βρέθηκε σε θέση βολής  το σουτ όμως πού έκανε , η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη. Στο  44΄λεπτό πλασέ του Αποστολόπουλου μέσα από την περιοχή , έδιωξε δύσκολα ο Στεφανίδης. Στο 46΄λεπτό ο Λαμπρόπουλος ανέτρεψε με επικίνδυνο φάουλ τον νεοεισελθόντα Σαλταπίδα για να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή ( είχε δει και μία στο πρώτο ημίχρονο) με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Στο 49΄λεπτό ο Σαλταπίδας με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δρόσου για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 52΄λεπτό ο σκόρερ της Ερμιονίδας παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως το πλασέ πού έκανε από την ίδια θέση πού είχε πετύχει και το πρώτο, η μπάλα «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 59΄λεπτό η Ερμιονίδα πέτυχε το 2-0 μετά από ωραίο συνδυασμό του Τριμπόνια πού έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Τσόφλιο απέναντι  τον Δρόσο και με πλασέ ο τελευταίος σκόραρε. Στο 66΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαλταπίδα η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δρόσου άουτ. Στο 68΄λεπτό ο Μπούρας από αριστερά επεχείρησε μία σέντρα-σούτ και η μπάλα πήρε παράξενα φάλτσα για να κτυπήσει στο αριστερό δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 3-0.Το σκορ «έκλεισε» στο 88΄λεπτό ο Παλαιοπάνος με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Αποστόλου, Σαμαράς, Τζιέρης, Καταρτζής (46΄ Σαλταπίδας), Κιοσσές, Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου, Τσόφλιος, Μπούρας (75΄ Μερτύρης), Τριμπόνιας (68΄ Σχοινάς)
Αχαϊκή (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρόσος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντόπουλος (80΄ Μακρής), Αποστολόπουλος, Σωτηρόπουλος (69 Μαντάς), Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Ρουμπάτος (60΄ Δρυμάλας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates