Social Icons

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Η ψυχή της ομάδας



 Είναι ένας άνθρωπος λάτρης του ποδοσφαίρου
και της ομάδας του  Ο.Φ. Ηλιοκάστρου. Έχει ξεκινήσει από την ηλικία των 13 ετών να παίζει μπάλα , πρώτα στο Ηλιόκαστρο στον ΟΦΗ και αργότερα σε ομάδες του Πειραιά. Προς το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε σε όλες σχεδόν της ομάδες της Ερμιονίδας δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.
Πιστεύουμε ότι εάν αυτή την στιγμή θα ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής θα είχε σίγουρη μία θέση βασικού ποδοσφαιριστή σε ομάδα της Super League.
Ο λόγος είναι για έναν ακούραστο εργάτη  τον γενικό αρχηγό της ομάδας του Ο.Φ.Η. τον Γιώργο Μούγιο. Το Σάββατο το πρωί τον βρήκαμε , πού αλλού , στο γήπεδο του Ηλιοκάστρου ανάμεσα στους εργάτες της εταιρίας του εργολάβου πού έχει αναλάβει να τοποθετήσει τον νέο συνθετικό χλοοτάπητα να βοηθά και αυτός με τον δικό του τρόπο παρόλο πού είχε σχολάσει από την βραδινή του βάρδια ελάχιστες ώρες πρίν.
«Επιτέλους. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα φιλαράκι»  μας είπε και τα μάτια του λαμπίριζαν από χαρά. 

« Είναι ένα έργο πού πρώτα απ όλα  θα φέρει την ομάδα στο Ηλιόκαστρο δίπλα στους δικούς της ανθρώπους . Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που βοήθησαν να γίνει αυτό το έργο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και κάποιους φίλους πού βοήθησαν και βοηθούν οικονομικά την ομάδα. Αλλά θέλω να αναφέρεις και κάτι μας είπε . Μην ξεχάσουν το στοίχημα πού βάλαμε , Ξέρουν αυτοί….
Φεύγοντας δώσαμε ραντεβού με τον Γιώργο Μούγιο για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος πού θα γίνει στο ανακαινισμένο γήπεδο του Ηλιοκάστρου.

********************************************
 ********************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates