Social Icons

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Α.Ο.Ερμιονίδας-Αρης Πετρούπολης 73-66

Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που λες πρέπει να
τα πάρω για να συνεχίσω να παλεύω. Το άγχος και η πίεση για το αποτέλεσμα βάραινε τα πόδια όλων από το πρώτο λεπτό. Όλοι όμως δώσανε και την ψυχή τους γι αυτό το αποτέλεσμα. Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες αφού και οι δύο ξέρανε από πριν ότι ο χαμένος θα είχε πρόβλημα. Δυνατές φάσεις με τους φιλοξενούμενους να έχουν συνέχεια το προβάδισμα και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ηρεμήσουν και να βάλουν το μυαλό να λειτουργήσει. Κάθε λάθος των γηπεδούχων το εκμεταλλευόντουσαν οι φιλοξενούμενοι και ξέφευγαν στο σκορ παρόλα αυτά το ημίχρονο τελείωσε με απόλυτη ισορροπία 36-36.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ερμιονίδας πήρε προς στιγμή κεφάλι στο σκορ χωρίς όμως να μπορεί να διατηρήσει την πρωτοπορία και σαν να μην έφτανε αυτό με ένα μπαράζ λαθών και άστοχων επιλογών βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ και τελικά κατάφεραν να ένιαι πίσω στο σκορ για ένα πόντο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως έπεφταν κορμιά οι παίκτες της Ερμιονίδας έτρωγαν σίδερα και με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα : (15-18)(21-18) 36-36 (16-27)(21-13) 73-66

Διαιτητές: Σταθόπουλος - Λεκάτσας

Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Καλαϊτζάκης Α. - Σκορδής Ι.) Ευστρατίου Πετ. 17(3),Αγγελής 10,Θωμάς 6,Αμπάλοφ ,Γκολέμης 2,Βανδώρος 8(1),Δεβελέκος ,Κορίζης 3,Ευστρατίου 6,Τζουμάκας,Διαμαντόπουλος 21,Πουλής.

Α.Ο.ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαδόπουλος Κ.) Κεφαλας 13(3),Βενιτουράκης 6(1) ,Δρικόγιας ,Σταύρος 11(3),Κωνσταντίνου 2,Μπαζιώτης 10(1),Μπουτρής 12,Κωνσταντακόπουλος ,Κυρίτσης ,Τασούλας 2,Μακρόπουλος 8,Βεντούρης 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates