Social Icons

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Εξάσφαιρος ο Πορτοχελιακός στο Δρέπανο-Κέρδισε τα Λευκακια με 6-1. Ποιός θα τον σταματήσει;



H ομάδα του Πορτοχελιακού αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα στο Δρέπανο με τα Λευκάκια.

 Πάρτι στο γήπεδο του Δρεπάνου έκανε
ο Πορτοχελιακός φιλοδωρώντας την ομάδα των Λευκακίων με έξι γκολ και απέδειξε για άλλη μία φορά ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο αλλά και σε όλη την Α2 κατηγορία για την άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Παπασταύρου μπήκαν από το πρώτο λεπτό με αποτέλεσμα να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιγνίδι , κάτι πού πέτυχαν.
Στο λεπτό ο Κοξίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Αβραντάς σηκώθηκε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νταντή ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε έξι λεπτά αργότερα ( ) όταν ο Τζαβέλλας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πορτοχελιακού και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σχοινά να κάνει το 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ και έξι λεπτά αργότερα ( 15΄) ο Sallaku  με έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον Ι. Δ. Ζαραφωνίτη πού πήρε την μπάλα πέρασε όποιον βρήκε και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 1-2.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να δείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η θέση στην οποία βρίσκονται.
Με πολύ καλή κυκλοφορία και πίεση έκλεισαν τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο . Στο 53΄λεπτό ο Κοξίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Sallaku με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.Ο Πορτοχελιακός δεν επαναπαύτηκε στο 1-3 συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς και στο 66΄λεπτό ο Μεμάλι έκανε μία εκπληκτική ενέργεια από δεξιά και με ένα δυνατό σουτ από 40 μέτρα περίπου «κάρφωσε» την μπάλα στο «γάμα» του Νταντή κάνοντας το 1-4. Οι φιλοξενούμενοι όσο πέρναγε ο χρόνος ανέβαζαν στροφές και δύο λεπτά αργότερα ( 68΄) οι Sallaku,Μεμάλι, Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, Λούμης έκρυψαν την μπάλα με τον Κοξίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από δεξιά ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Αβραντά στο σημείο του πέναλτι και με πλασέ ανάμεσα στους δύο στόπερ έκανε το 1-5. Το σκορ έκλεισε στο 89΄λεπτό ύστερα από ωραία ενέργεια των Λούμη, Sallaku.Λαζάρου Κ.Κουτσοποδιώτη Νικεδήμα η μπάλα έφτασε στον Ι.Ευ.Ζαραφωνίτη και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 1-6.
Λευκάκια : Νταντής, Malluta, Καζολιάς,Ζιάκος, Bouzdra, Νταγιάντης, ( 68΄Καββέζος), Μπόμπος, Διδασκάλου, Γόγωνας, Δωρής, Τζαβέλλας.
Πορτοχελιακός  : Σχοινάς, Ε. Στρίγκος,( 63΄ Νικεδήμας),   Μεμάλι, Zerja, Λούμης, Sallaku, Ι.Δ.Ζαραφωνίτης, ( 74΄ Κ.Κουτσοποδιώτης),  Ι. Ευ.Ζαραφωνίτης, Κοξίδης, Λαζάρου, Αβραντάς. (70΄ Δ.Κουτσοποδιώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates