Social Icons

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας-Τσικλητήρας Πύλου 2-1





Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο
η Ερμιονίδα κέρδισε τον Τσικλητήρα Πύλου με σκορ 2-1 σε ένα αγώνα πού είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έκαναν τρείς ευκαιρίες από τις οποίες είχαν  ένα δοκάρι και πέτυχαν δύο γκολ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 61΄λεπτό κατάφεραν να μειώσουν το σκορ και λίγα λεπτά αργότερα παραλίγο να φέρουν τον αγώνα στα ίσια. Αντίθετα οι γηπεδούχοι παρόλο πού είδαν το σκορ να μειώνεται και να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κανταρτζή στην φάση του πέναλτι διαχειρίστηκαν το υπόλοιπο του αγώνα σωστά κράτησαν τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων μακριά από την εστία του και πήραν το «χρυσό» τρίποντο.
Στο 15΄λεπτό σέντρα του Αποστολίδη από αριστερά η μπάλα πέρασε παράλληλα προς την εστία του Παλλιγκίνη και βγήκε άουτ. Στο 21΄ λεπτό ο Αποστολίδης μπήκε από αριστερά και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην ρίζα της αριστερής δοκού του Παλλιγκίνη. Στο 36΄λεπτό  κεφαλιά πάσα του Παπαϊωάννου στον Τσόφλιο αυτός ανάμεσα σε Ρούσση και Καραμπά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παλλιγκίνη ανοίγοντας το σκορ. 1-0. Στο 41΄λεπτό μπαλιά του Αποστολίδη στον Σκεντεράι αυτός κοντρόλαρε την μπάλα με το δεξί και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παλλιγκίνη κάνοντας το 2-0. Στο 61΄λεπτό μπαλιά του Καραμπά στην καρδιά της άμυνας της Ερμιονίδας στον Τσάτσο ο Κανταρτζής στην προσπάθειά του να αποκρούσει ανέτρεψε τον επιθετικό του Τσικλητήρα με τον διαιτητή Κακριδή να δείχνει την άσπρη βούλα και ταυτόχρονα να αποβάλει τον αμυντικό της Ένωσης . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γραμματικόπουλος μειώνοντας το σκορ. 2-1.Τρία λεπτά αργότερα στο 64΄ λεπτό δυνατό σουτ του Κυριαζόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει την αριστερή συμβολή των δοκαριών μετά  στην πλάτη του Αγρινιώτη τερματοφύλακα και έφυγε κόρνερ. Στο 71΄λεπτό δυνατό σουτ του Σελμανάι μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Παλλιγκίνη. Στο 88΄λεπτό δυνατό σουτ του Σελμανάι η μπάλα έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Παλλιγκίνη.
Ενωση Ερμιονίδας ( Θ.Στάικος) : Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Κανταρτζής, Παλαιοπάνος, Σκεντεράι, Παπαιωάννου, Τσόφλιος ( 67΄Σελμανάι), Αποστολίδης ( 90΄Παιδάκης), Τριμπόνιας (89΄ Χατζηαποστόλου).
Τσικλητήρας Πύλου ( Ν.Κακαλέτρης) : Παλλιγκίνης, Χοτζάι, ( 46΄Παναγόπουλος), Μπίζος, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Ζαχαρόπουλος, ( 53΄Σβίγγος), Τσώνης ( 67΄Δούνιας), Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Καραμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates