Social Icons

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Εξι στα έξι ο Πορτοχελιακός-Κέρδισε και τον Λυγκεύς 1-0 με σκόρερ τον Ι.Εμ.Ζαραφωνίτη.






Η υπερταχεία  του Πορτοχελιακού συνεχίζει
το τρελό της δρομολόγιο προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του για την άνοδο στην Α1 κατηγορία Αργολίδας . 
Πέτυχε την έκτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες με θύμα του αυτή την φορά την ομάδα του Λυγκεύς την οποία κέρδισε με σκορ 1-0.Για να φτάσει στην νίκη κατάφερε να κερδίσει τον δυνατό αέρα ο οποίος δεν άφηνε να γίνει καλό παιγνίδι αλλά και το καταστροφικό παιγνίδι από πλευράς των φιλοξενούμενων οι οποίοι έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.  
Όμως παρόλα αυτά η ομάδα του Πορτοχελιακού είχε τον έλεγχο του παιγνιδιού  είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες οι οποίες είτε κατέληγαν στο δοκάρι είτε αποκρούστηκαν από τον πολύ καλό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Χρυσό.
Στα μελανά σημεία του αγώνα ήταν η κόκκινη κάρτα πού δέχτηκε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Κ. Μαρούσης ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Sallaku.
Στο πρώτο ημίχρονο σέντρα του Sallaku από δεξιά ο Κοξίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χρυσού.
Μεγάλες ευκαιρίες έχασε ο Λάζαρου που πλασάρε χαμηλά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι επίσης δυο τετ α τετ του Αβραντά  και πολύ μεγάλη ευκαιρία του Γιάννη Ζαραφωνίτη ( αρχηγού ) που απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης ( φωτό) στο 55΄λεπτό  με ατομική προσπάθεια πλάσαρε τον Χρυσό ο οποίος απέκρουσε δύο φορές και στην επαναφορά με νέο σούτ έγινε το 1-0.

Την Κυριακή 20/11 ο Πορτοχελιακός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Λυγουριού τον Παμμετοχικό.
 
Πορτοχελιακός ( Π.Παπασταύρου) : Σχοινάς, Ε.Στρίγκος, Μεμάλι, Λούμης, Zerja, Sallaku, Κοξίδης, Ι.Δ.Ζαραφωνίτης, Αβραντάς, ( 80΄Νικεδήμας), Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης, Λαζάρου. ( 67΄Μπίμπο).
Λυγκεύς : Χρυσός, Μπαλάσκας, Νικολάου,( 78΄Πατούρας) , Αντωνόπουλος, Μαρινόπουλος, Π.Μαρούσης, Καλατζής, Λεπετζής, Δημητρόπουλος,( 50΄Ταραντίλης),  Κ.Μαρούσης, Νάσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates