Social Icons

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α. Ο.Ερμιονίδας.



Ξεκίνησε την Δευτέρα ( 22/08) στο κλειστό
της Ερμιόνης η προετοιμασία της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας εν όψει της προσεχούς σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Προηγήθηκε ο αγιασμός της ομάδας από τον Πατέρα Δημήτριο Αμπελά παρουσία του Προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Δημαράκη και όλου του διοικητικού συμβουλίου των προπονητών της ομάδας Ακη Καλαιτζάκη και Γιάννη Σκορδή καθώς και όλων των παικτών παλιών και νέων.

Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Δημαράκης ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε  :
«Σας εύχομαι να έχετε μία καλή χρονιά . Αυτό πού προέχει είναι να είστε γεροί και δυνατοί ώστε να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει. Θα είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε όποιο πρόβλημα υπάρξει.»

Ο προπονητής Ακης Καλαιτζάκη και αυτός με την σειρά του μίλησε προς τους παίκτες αναφέροντας   «Σας καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου. Θέλω να γίνουμε μία γροθιά. Μόνο τότε η ομάδα θα παίξει μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι η παραμονή και η καθιέρωση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να γίνουμε πιό ανταγωνιστικοί. Οι φίλαθλοι πού θα έρθουν στο γήπεδο θα πρέπει να το δούν στην πράξη. Καλή χρονιά με υγεία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates