Social Icons

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ένωση Ερμιονίδας : Με σημαντικές απουσίες αναχώρησε για την Χίο.





Η Ένωση Ερμιονίδας ολοκλήρωσε το πρωί της
Παρασκευής την προετοιμασία της για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΚΑΝΑΡΗ ΧΙΟΥ  πού δίνει την  Κυριακή ( 10/04  16:00) στο δημοτικό γήπεδο της Χίου για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου στην Γ΄ Εθνική.
Σημαντικές απουσίες είναι του Γιώργου Πονηρού ο οποίος είναι τραυματίας και θα λείψει από την ομάδα περίπου για ένα μήνα αφού η μαγνητική πού έκανε «’έδειξε» οριζόντια ρήξη στο οπίσθιο κέρας του έσω μηνίσκου.
Επίσης σημαντικές απουσίες  είναι και αυτή  του  Θανάση Σαλταπίδα  ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της  Τετάρτης  (06/04)  με θλάση πρώτου βαθμού στον λοξό κοιλιακό και θα επιστέψει  σε μία εβδομάδα. Τέλος στην λίστα των τραυματιών είναι και ο Παντελής Σαμαράς οποίος είναι τραυματίας από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό  και  από την Δευτέρα  μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις.
Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής από την Ερμιόνη για το λιμάνι του Πειραιά και από εκεί  θα αναχωρήσει αργά το βράδυ  για την Χίο.
Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης  πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές πού είναι :
Μουράτης, Τζιέρης, Σκεντεράι , Παναγιώτου, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές ,Μαρίνης, Μαζιώτης ,Μιχαλάκης, Πλαστουργός, Τριμπόνιας, Τριανταφύλλου, Πρίφτης, Ανδριόπουλος, Στάικος, , Τσούνης, και Μπούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates