Social Icons

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Εξασφαιρος ο Ποσειδώνας Διδύμων , κέρδισε τον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου με 6-1 και ελπίζει




Την νίκη με 6-1 κατέκτησε ο Ποσειδώνας Διδύμων
στο ντέρμπι των ουραγών απέναντι στον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανασιναικού στην Νέα Κίο ελπίζει σε μεγάλο βαθμό για την παραμονή του στην Α1κατηγορία. Μία παραμονή πού θα «παιχτεί» την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο των Μεθάνων ,
Στο λεπτό  δυνατό σουτ του Κατσάβελα, η μπάλα πέρασε  λίγο πάνω  από το οριζόντιο δοκάρι. Στο λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κοροντίνη στο δεύτερο δοκάρι και ανενόχλητος με πλασέ άνοιξε το σκόρ. Στο 20΄ λεπτό  ο Σχοινάς ανατράπηκε από τον  Δαγρέ, και ο  Προσίλης  από την άσπρη βούλα ζευγάρωσε τα γκολ των γηπεδούχων. Στο 23΄λεπτό  δυνατό  σουτ του Μπροδήμα η μπάλα στα δίχτυα του Μαμουτάι και 3-0.Στο 34΄ λεπτό ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά έκανε το 4-0.Στο 44΄ λεπτό  ο Σχοινάς και ο Κοτσοβός με ισάριθμα σουτ βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 64΄ λεπτό μπαλιά του  Σχοινά στον Μπροδήμα κι αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε  το 5-0. Στο 67΄ λεπτό ο Μέλση ανέτρεψε τον Μπουγιούρα, ο Κατσάβελας με πέναλτι μείωσε σε  5-1.Στο 85΄λεπτό δυνατό  σουτ του Σχοινά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο  δοκάρι των φιλοξενούμενων .Στο 90΄ λεπτό ο Τρέσα με σουτ έκανε το τελικό  6-1.
Ποσειδώνας Διδύμων : Κωτσοβός, Μπροδήμας, Μπάρδης (68΄ Ευαγ..Προσίλης), Μούγιος (46΄ Μέλση), Κοροντίνης, Κονδύλης, Τρέσα, Δημ.Προσίλης , Σχοινάς, Αντωνόπουλος, Κοτσοβός.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι, Δημ. Μπουγιούρας ., Τζανής, Αποστόλου (46΄ Νικ.Μπουγιούρας .), Δαγρές, Χρ. Παπανδριανός, Κοξίδης, Κατσάβελας, Μπουγιούρας Σ., Μερτύρης (83΄ Δεστές), Νικ.Παπανδριανού ( 75΄Βασιλ.Μπούγιος)..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates