Social Icons

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Με δύο γκολ του Κέλλη και ένα του Βιρβίλη η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε 3-1 τον Αριστείωνα


Ο Κέλλης στο 71΄λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 2-1


Με δύο γκολ του Κέλλη ο οποίος είχε μείνει
άσφαιρος για τέσσερεις αγωνιστικές η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Αριστείωνα Λυγουριού με 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι του Βιρβίλη. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φωτεινάκης.
Στο 14’ λεπτό ο Μπάζος έδιωξε στο πρώτο δοκάρι σέντρα του Κωστόπουλου.    
Στο 22’ λεπτό ο Μαυροκορδόπουλος πρόλαβε τον Α.Οψιμούλη, πρίν γίνει απειλητικός.Στο 27’ λεπτό ο Βιρβίλης με  αναποδο ψαλίδι ο Βιρβίλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 37’ λεπτό ο  Φωτεινάκης,  με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-1. Στο 60’ λεπτό  σουτ του Cojocaru. Η μπάλλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την δεξιά συμβολή του Κολβέση. Στο 71’λεπτό ο  Κέλλης εκτέλεσε φάουλ περίπου από την σέντρα και αριστερά στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κολβέση κάνοντας το 2-1.  Στο 75΄λεπτό σουτ του Βιρβίλη, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.   Σττο 80’ λεπτό δυνατό  σουτ του Κέλλη απέκρουσε  δύσκολα σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία  ο Κορβέρης.      Στο 88’ λεπτό ο  Σαγκατέλοφ, ανατράπηκε από τον Μπάκα μέσα στην περιοχή  και το πέναλτι  εκτέλεσε ευστοχα  ο Κέλλης για να κάνει το τελικό  3-1.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μαυροκορδόπουλος, Κωτσαράς, Παπασταύρου (61’ Αλεξανδρής), Ντάκος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλοφ (89’ Κουτσαύτης), Τασιόπουλος, Μπάζος (85’ Μπούκουρης), Χρήστο, Cojocaru.        
Αριστείων Λυγουριού : Κολβέρης, Γαλάνης, Παπακαλοδούκας, Μπάκας, Κοκορομύτης, Οψιμούλης Ι., Κωστόπουλος, Λιακόπουλος, Οψιμούλης (80’ Μπέκας), Φωτεινάκης, Κόλλιας (70’ Γεώργας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates