Social Icons

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας-Α.Ο.Λουτράκι 1-1. Αρνήθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους ο διαιτητής.



Για έναν ακόμα αγώνα  της Ένωσης Ερμιονίδας πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Αντιπαριώτης με τις αλλοπρόσαλλες υποδείξεις του. Συγκεκριμένα στο 25΄λεπτό δεν αντιαθλητικό χτύπημα του Χατζηστάμου στον Μιχαλάκη δεν έδωσε τίποτα ενώ επτά λεπτά αργότερα αρνήθηκε ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ της Ερμιονίδας σε χέρι αμυντικών  μέσα στην μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα του Μιχαλάκη από δεξιά.
Στο 4΄λεπτό  αδύναμο σουτ του Β.Παπουτσή έξω από την περιοχή νε ανησύχησε τον Πονηρό πού μπλόκαρε άνετα. Στο 12΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Ανδριόπουλου –Μιχαλάκη με τον τελευταίο να σουτάρει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Διαμαντή. Στο 15΄λεπτό σέντρα του Σαμαρά από δεξιά ο Μπιμπισίδης δεν έπιασε την κεφαλιά όπως ήθελε  και έφυγε άουτ. Στο 23΄λεπτό μπαλιά του Στάικου στον Ανδριόπουλο μέσα στην περιοχή , όμως ο επιθετικός της Ερμιονίδας  δεν πρόλαβε. Στο 25΄λεπτό αντιαθλητικό φάουλ του  Χατζηστάμου, πάνω στον Μιχαλάκη ο διαιτητής Αντιπαριώτης « έκλεισε» τα μάτια. Στο 43΄λεπτό ο διαιτητής « έκλεισε» και πάλι τα μάτια όταν ο Μιχαλάκης σέντραρε από δεξιά ιη μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και την συνέχεια μπλόκαρε  ο Διαμαντής. Στο 47΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Σαλταπίδα από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Μιχαλάκη πού πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Διαμαντής σε κόρνερ. Στο 51΄λεπτό ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ανδριόπουλο πού έπιασε γυριστή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και ο Διαμαντής έκανε την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 59΄λεπτό σέντρα του Σαμαρά από αριστερά η μπάλα στον Μιχαλάκη ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαμαντή ανοίγοντας το σκορ. Στο 72΄λεπτό ο Νικολάου ύστερα από κόρνερ του Σελμανάι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1. Στο 74΄λεπτό ο Ανδριόπουλος με προβολή ύστερα από σέντρα του Σαμαρά από αριστερά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 76΄λεπτό κεφαλιά του Παπουτσή ύστερα από κόρνερ του Σελμανάι η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 80΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα εκτελέσουν φάουλ από αριστερά και ο Παπουτσής θα στείλει την μπάλα  στα δίχτυα και ορθώς ο ο δεύτερος βοηθός  θα δείξει οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.
 Ένωση Ερμιονίδας ( Δ.Μαγκαφίνης) : Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές ( 88΄Τριανταφύλλου) Στάικος, Μαζιώτης ( 69΄Μαρίνης), Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης, Σαλταπίδας ( 75΄Τριμπόνιας).
Α.Ο. Λουτράκι ( Ν.Μεσολόγγης) : Διαμαντής, Νικολάου, Χατζηστάμου, ( 70΄Χουστουλάκης), Σιώκος. Μαυρέλης, Τσώκος, Β.Παπαουτσής ( 60΄Κωβαίος), Μάγκος, Ν.Παπουτσής, Σελμανάι ( 90΄Νώτης), Αποστολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates