Social Icons

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ηρακλής Ερμιονίδας: Συμμετείχε ,με εννέα αθλητές στο "OLYMPIONIKIS CUP" και κατέκτησε επτά μετάλλια. ( Φωτορεπορτάζ).

Ο Α.Σ. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ σε συνεργασία με την
ΕΟT και το Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη το 7ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «OLYMPIONIKIS CUP» στις 31 Ιανουαρίου 2016 για τις κατηγορίες: JUNIORS MINI, JUNIORS A-B, ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α-Β, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ, ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -ΓΥΝAIΚΩΝ.
Συμμετείχαν από όλοι την Ελλάδα πάνω από 500 αθλητές. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τους αγώνες ο Ηρακλής Ερμιονίδας ο οποίος για άλλη μία φορά σάρωσε τα μετάλλια και έκανε την Ερμιονίδα περήφανη με τα κατορθώματα του.
Συμμετείχε στους αγώνες με  εννέα αθλητές και έφερε στην Ερμιονίδα επτά μετάλλια .
Συγκεκριμένα η Παναγιώτα Καισοπούλου και ο Αλέξιος Ζαραφωνίτης στις κατηγορίες τους ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βόθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο μετάλλιο στις κατηγορίες τους κατέκτησαν η Ραφαέλα Κεσσέ, η Γκιουγέρτα Τσάνι και η Μαρκέλλα Πίλουρη. Τέλος το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιάννης και Σπύρος Ζαραφωνίτης. Η ομάδα θα μπορούσε να είχε κατακτήσει σίγουρα ακόμα ένα μετάλλιο με τον Δημήτρη Καισόπουλο ο οποίος ταξίδεψε στο Ρέντη όμως μία ίωση τον ταλαιπώρησε με αποτέλεσμα κα πάρει την Πέμπτη θέση.  .Τέλος την έκτη θέση κατέκτησε και ο μικρός Μοιραίας Χρήστος που έκανε πολύ καλή παρουσία με 2 νίκες και μία ήττα  
Η επόμενη συμμετοχή του Ηρακλή σε αγώνες είναι  το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «ΙΧ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΧΑΡΝΩΝ» πού θα γίνει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χολίδης» το οποίο για όσους θέλουν να πάνε βρίσκετε στην Ελευθερίου Φυτά 5 στις Αχαρνές.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates