Social Icons

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Αριστείων 0-5.




Για μία ακόμα αγωνιστική ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου δεν γεύτηκε την
χαρά της συγκομιδής ενός ή τριών βαθμών αφού έχασε και  από τον Αριστείωνα με το βαρύ 0-5. Όμως οι «μελανόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο με τα το 0-1 είχαν τρείς σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το 32΄λεπτό να πετύχουν κάποιο τέρμα πού όμως δεν τις αξιοποίησαν. Μετά τα δύο  γκολ των φιλοξενούμενων στο 36΄και 41΄φάνηκε να μην το πιστεύουν και μοιραία ήρθε το τελικό 0-5.
Το φιλμ.
Στο λεπτό ο Φωτεινάκης με δυνατό δεξί σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στον ουρανό της εστίας του Μαμουτάι ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1. Στο 14΄λεπτό ο Μαμουτάι μπλόκαρε στην γωνία του δυνατό σουτ του Κωστόπουλου. Στο 17΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ο.Φ.Η. να κάνει το 1-1 όταν ο Κοξίδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Λάσκαρης έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ .Στο 30΄λεπτό δυνατό σουτ του Σ. Μπουγιούρα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λάσκαρη. Στο 32΄λεπτό πλασέ  του Κοξίδη μέσα από την περιοχή  η μπάλα έφυγε ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λάσκαρη. Στο 36΄λεπτό ο Α. Οψιμούλης πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου , πέρασε όποιον βρήκε μπήκε στην περιοχή και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.Στο 41΄λεπτό η μπάλα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοξίδη έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Λάσκαρη. Στο 41΄λεπτό ο Παπακαλοδούκας εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής και αριστερά παράλληλα προς την εστία , εκεί πετάχτηκε ο Μπαλάσκας και με σουτ εξ επαφής έκανε το 0-3.Στο 48΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Παπαδολούκα προς την εστία πρόλαβε και έδιωξε το Τζανής σε κόρνερ. Στο 50΄λεπτό σέντρα του Παπαδολούκα από αριστερά ο Φωτεινάκης με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 53΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπάρδη από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Μαμουτάι για να γίνει το 0-4.Στο 87΄λεπτό ο Φωτεινάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαμουτάι για να γίνει το τελικό 0-5.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι, Δ.Μπουγιούρας, Τζανής, Μέλσι ( 60΄Αποστόλου), Δαγρές, Δορμπάρης, Κοξίδης ( 65΄Μερτύρης(, Παπανδριανός, Μπουγιούρας, Κατσάβελλας, ( 46΄Φράγκος),Πλατανίτης.
Αριστείων Λυγουριού : Λάσκαρης, Δ.Γαλάνης, Παπαδολούκας, Μπαλάσκας, Κοκορομύτης, ( 61΄Μ.Γαλάνης), Ι.Οψιμούλης ( 56΄Σταυρόπουλος), Μπάρδης ( 75΄Μαγγίνας), Α.Οψιμούλης, Φωτεινάκης, Κόλλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates