Social Icons

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Κωμικοτραγικά γεγονότα στο γήπεδο της Κοιλάδας με πρωταγωνιστή τον Ν.Ρατσιάτο.




Κωμικοτραγικά γεγονότα που έφεραν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω έγιναν το απόγευμα
της Κυριακής στο γήπεδο της Κοιλάδας στο ντέρμπυ της αγωνιστικής  μεταξύ της Κορωνίδας και της Ένωσης Λέρνας. Οι πρωταγωνιστές αντί να ήταν οι ποδοσφαιριστές ήταν ο διαιτητής της συνάντησης Νίκος Ρατσιάτος. Και αναφερόμαστε πρώτα για τις δύο φάσεις του μη καταλογισμού πέναλτι στο 30 και 39 λεπτού αλλά και της κορυφαίας φάσης με τον μη καταλογισμού πέναλτι του 103 λεπτού με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τους φιλάθλους την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές   των γηπεδούχων . Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις των φιλάθλων πού παρότρυναν την διοίκηση να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με όποιο αγωνιστικό τίμημα είχε. Μάλιστα μετά από αυτό ο προπονητής των γηπεδούχων Θανάσης Τσιρόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του.
Ο διαιτητής μετά από όλες αυτές τις αντιδράσεις αποσύρθηκε στα αποδυτήρια όπου μετά από είκοσι λεπτά ….. ξεκούρασης  αποφάσισε και αφού συμβουλεύτηκε τον πρώτο βοηθό  να δώσει το πέναλτι. Επικράτησε νέο κομφούζιο ( δικαιολογημένα)  από πλευράς φιλοξενούμενων οι οποίοι δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν αλλάξει ενώ κάποιοι είχαν φύγει.
Τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις αποφασίστηκε να ξεκινήσει ο αγώνας με την εκτέλεση του πέναλτι και περίπου 2-3 λεπτών αγώνα και να λήξη όπως και έγινε 115 λεπτά μετά την επίμαχη φάση.
Καληνύχτα ποδόσφαιρο …………...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates