Social Icons

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ενωση Λέρνας 2-2 με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Ρατσιάτο.




Μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα πού διάρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και με πρωταγωνιστή
τον διαιτητή Ρατσιάτο  η Κορωνίδα Κοιλάδας αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ένωση Λέρνας  με 2-2.Και αναφερόμαστε στον εν λόγω διαιτητή ο οποίος αρνήθηκε δύο ολοκάθαρα πέναλτι στην Κορωνίδα Κοιλάδας σε διάστημα εννέα λεπτών ( 30-39) και σε άλλο ένα στο ....... 101 περίπου πού όμως ανακάλεσε όταν πήγε στα αποδυτήρια από την διακοπή και το συζήτησε με τον πρώτο βοηθό του.

Το φιλμ
12΄λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από αριστερά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δοκαριών του Κομπόση.
30΄λεπτό. Ο Μπάζος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων  χωρίς ο διαιτητής να δείξει τίποτα.
39΄λεπτό. Νέα ανατροπή του Μπάζου μέσα στην περιοχή της Λέρνας και πάλι ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια .
45+1 λεπτό. Επιστροφή της μπάλας από τους αμυντικούς της Κοιλάδας στον Κομπόση πού χάνει τον έλεγχο και ο Καραγκούνης που καιροφυλακτούσε με σουτ ανοίγει το σκορ.
52΄λεπτό. Παράλληλη σέντρα του Μπάζου από δεξιά προς την εστία ο Κέλλης δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δ΄’ιχτυα.
61΄λεπτό. Ο Cojocaru κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή , και ο Κέλλης με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκανά για να γίνει το 1-1.
71΄λεπτό. Ο Βιρβίλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ .
77΄λεπτό. Δυνατό σούτ του Γιάννου πάνω στην κίνηση έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Κομπόσης.
79΄λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη έδιωξε σε κόρνερ ο Κομπόσης.
89΄λεπτό. Ο Γιάννος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαζάρου πήρε κεφαλιά προς την εστία εκεί πάνω στην γραμμή απέκρουσε με το στήθος ο Διαμαντής και προς γενική κατάπληξη όλων ο πρώτος βοηθός Βλάχος δείχνει γκολ.
89-101΄λεπτό. Ο αγώνας διακόπτετε για 11 λεπτά περίπου από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την κατακύρωση του γκολ των φιλοξενούμενων.
102΄λεπτό .Ο αγώνας ξαναρχίζει.
103΄λεπτό. Ο Ι. Γιαννακόπουλος μπαίνει από αριστερά και βγάζει παράλληλη σέντρα στο πρώτο δοκάρι. Εκεί η μπάλα βρίσκει ολοκάθαρα χέρι αμυντικού και ο διαιτητής λέει «παίζεται». Ακολουθεί νέα σύρραξη από τους γηπεδούχους με τον μη καταλογισμό του πέναλτι  με αποτέλεσμα ο διαιτητής να φύγει προς τα αποδυτήρια.
Μετά από πολλές διαβουλεύσεις ο διαιτητής  σε συνεννόηση  με τον πρώτο βοηθό Βλάχο αποφασίζουν ότι είναι πέναλτι και ζητάνε από τις ομάδες να βγουν πάλι στο γήπεδο για την εκτέλεση του.
Πραγματικά μετά από 115 λεπτά οι ομάδες βγαίνουν στο γήπεδο ( υπό το φώς των προβολέων)  και προς γενική κατάπληξη όλων ο διαιτητής δείχνει κόκκινη κάρτα στον Διονύση Μπασιμακόπουλο. Απειλήθηκε νέα σύρραξη όμως με την συμβολή όλων αποφθέχθηκαν τα χειρότερα.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κέλλη για να κάνει το τελικό 2-2.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Κομπόσης, Διαμαντής. Ι.Γιαννακόπουλος (   Ι.Λάμπρου), Τασσιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Μπάζος ( 56΄Μπασιμακόπουλος), Χατζησταύρου ( 91΄Αλεξανδρής), Κέλλης, Cojoaru.
Ένωση Λέρνας : Γκανάς, Γ.Διαμαντής, Κιρβαλιτζε, Λαζάρου, Κατσίρης Ν,.Αν. Διαμαντής, Αποστόλου, ( 73΄Μπουρης), Ζίου, Β.Κατσίρης, ( 91΄Γεωργίου), Γιάννος, Καραγκούνης, ( 89΄Γάτσιος),  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates