Social Icons

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Βασίλης Παλυβός :"Δύσκολος ο αγώνας με τον Αιολικό"


Αμέσως μετά την  προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο της Ερμιόνης ο
γενικός αρχηγός της Ερμιονίδας Βασίλης Παλυβός μας δήλωσε για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αιολικό στο γήπεδο της Καλλονής  : 


"Ο αγώνας της Κυριακής είναι ένα πολύ δύσκολος  όμως πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς θα πάμε στην Μυτιλήνη για  να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και πιστεύω να τα καταφέρουμε παρά τις απουσίες πού έχουμε από τραυματισμούς και τιμωρίες.  Γνωρίζουμε ότι ο Αιολικός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία είχε στόχους από την αρχή του πρωταθλήματος όμως και αυτή δεν την έχουν ευνοήσει  κάποια αποτελέσματα.

Επίσης πιστεύω ότι η συγκομιδή των βαθμών της ομάδας τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι πλασματική αφού ήταν άτυχη σε κάποια παιγνίδια και θα μπορούσε να είχε κάποιους βαθμούς παραπάνω.

Έχει γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και η ομάδα θα αντεπεξέλθει στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα πού ακολουθεί και ο στόχος της παραμονής θα είναι όχι μόνο εύκολος αλλά η ομάδα θα τερματίσει σε πολύ ψηλότερη θέση και στο τέλος θα δικαιωθούμε όλοι συμβούλιο , ομάδα και προπονητής." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates