Social Icons

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αριστείων-Κορωνίδα Κοιλάδας 0-2





Μεγάλη νίκη της Κορωνίδας μέσα στο Λυγουριό επί του
αξιόμαχου Αριστείωνα με σκορ 0-2 μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους πού στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλοι των γηπεδούχων.

 

Το φιλμ


1΄λεπτό. Σουτ του ω η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κομπόση.

15΄λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάρδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κομπόση.

24΄λεπτό. Σουτ του Φωτεινάκη μπλόκαρε ο Κομπόσης.

27΄λεπτό. Γκολ Κορωνίδα. Σέντρα του Σαγκατέλωφ από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κέλλη πού σούταρε η μπάλα χτύπησε στον Παπακαλοδούκα και έγινε το 0-1.

41΄ λεπτό Λάθος της άμυνας των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Κέλλη ο οποίος βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πού πρόλαβε την τελευταία στιγμή και μπλόκαρε την μπάλα.

43΄λεπτό. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν όταν ο El Dadi εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Κομπόσης απογειώθηκε στο δεξί του παραθυράκι αποκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ.

53΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Α.Οψιμούλη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κομπόση.

64΄λεπτό. Δυνατό σούτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή η μπάλα ΄πάνω από τα δοκάρια του Λάσκαρη.

67΄λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 0-2 όταν ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λάσκαρη.

89΄λεπτό. Γκολ Κορωνίδα Ο Κέλλης με τον Σαγκατέλωφ άλλαξαν την μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και ο πρώτος με πλασέ έκανε το τελικό 0-2.

Άριστη η διαιτησία του Χρ. Δρούζα όπως και των δύο βοηθών του.

Αριστείων ( Γ.Χορμής) : Λάσκαρης, Κωστόπουλος, Παπακαλοδούκας, Μπαλάσκας. Κοκορομύτης, Ι.Οψιμούλης,( 80΄Γαλάνης),  Α.Οψιμούλης, ( 56΄Μπέκας, 84΄Κόλλιας), Μπάρδης, El Dadi, Φωτεινάκης, Λιακόπουλος.

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Α.Τσιρόπουλος) : Κομπόσης, Διαμαντής, Ι.Γιαννακόπουλος, Τασσιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλωφ, ( 90΄Παπασταύρου), Κέλλης, Μπάζος, ( 89΄Λάμπρου), Μπούρας, ( 81΄Μπασιμακόπουλος), Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates