Social Icons

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Περίπατο η Κορωνίδα, κέρδισε άνετα τον Πανασιναικό με 3-0.





Άνετη  επικράτηση της Κορωνίδας Κοιλάδας απέναντι στον Πανασιναικό με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι 
έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ σε σχέση με τους φιλοξενούμενους που φάνηκαν ελάχιστα επιθετικά.
Το φιλμ

1΄λεπτό.Παράλληλη σέντρα του Ι.Γιαννακόπουλου από αριστερά σούτ του Μπάζου πάνω στην κίνησης και η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσακάλη άουτ.

11΄λεπτό. Ο Κέλλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Ι.Γιαννακόπουλο πού σούταρε και απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

14΄λεπτό. Βαθιά μπαλιά του Κέλλη από το κέντρο του γηπέδου στον Cojocaru μέσα στην περιοχή πού σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσακάλη άουτ.

17΄λεπτό. Δύσκολη απόκρουση του Τσακάλη σε σουτ του Cojocaru.

26; λεπτό. Σούτ του Σαγκατέλωφ μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Τσακάλης , η μπάλα έφτασε στον Μέγα πού με νέο σούτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσακάλη άουτ.

27’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Καζά μέσα από την περιοχή ύστερα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κομπόση άουτ.

30΄λεπτό. Γκολ Κορωνίδα. Σέντρα του Cojocaru από δεξιά η μπάλα στον Κέλλη πού σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής ανοίγοντας το σκορ. 1-0.

34΄λεπτό. Γκολ Κορωνίδα. Σέντρα του Ι.Γιαννακόπουλου από αριστερά η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Το  εκτέλεσε εύστοχα ο Κέλλης κάνοντας το 2-0.

38΄λεπτό. Ο Κέλλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα στον Μπάζο που σούταρε άουτ.

55’ λεπτό. Γκολ Κορωνίδα .Σέντρα του Κέλλη από δεξιά , η μπάλα στον Μπάζο πού σούαρε μέσα από την περιοχή για να κάνει το 3-0.

65’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Ι.Γιαννακόπουλου η μπάλα δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Τσακάλη άουτ.

73΄λεπτό. Δυνατό σούτ του Κέλλη απέκρουσε δύσκολα  στην αριστερή του γωνία ο Τσακάλης.

84΄λεπτό. Σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Σμιρνιωτάκης μπροστά από τον Κέλλη και έδιωξε .

Άψογη η διαιτησία του Παύλου Τσιτουρίδη και των βοηθών του.



Κορωνίδα Κοιλάδας : Κομπόσης, Διαμαντής, Τασσιόπουλος (38’   λ.τρ. Ι.Λάμπρου), Ι.Γιαννακόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλωφ ( 74΄Μπασιμακόπουλος), Μπάζος ( 83΄Παπασταύρου), Χατζησταύρου, Κέλλης, Cojocaru/

Πανασιναικός  : Τσακάλης, Σμιρνιωτάκης, Καζάς, Ψύχος, Παπασαραντόπουλος, Καβεζός, Παπαδήμας, Χ.Λάπατας Κωτσόπουλος ( 46΄Τεμέλκοφ 62’ Αν/Λάπατας), Μπούρης ( 57’ Μακαρατζής), Τοπαλλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates