Social Icons

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Ερμιονίδας : Απάντηση του Δημήτρη Σφυρή στην Ν.Δημαράκη σχετικά το κλειστό



Απαντηση στην επιστολή της προέδρου του Α.Ο.Κρανιδίου έδωσε ο δήμαρχος της Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής μέσω του blog της ΔΗΣΥ.ΕΡ.




ΘΕΜΑ: Ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι
Κυρία Πρόεδρε,
Γνωρίζοντας την ανάγκη ανέγερσης Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι, πριν εκλεγώ Δήμαρχος Ερμιονίδας το Μάιο του 2014,  απευθύνθηκα στο βουλευτή Αργολίδας και τότε Υπουργό Αθλητισμού, κ. Ανδριανό Γιάννη, αιτούμενος τη συνδρομή του.
Με δεδομένο ότι το ποσό των 200.000€ της δωρεάς  του αείμνηστου Κρανιδιώτη Κώστα Δημότση ή Έλληνα σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί για την ανέγερση ενός Κλειστού Γυμναστηρίου (απαιτείται πολλαπλάσιο ποσό), πρότεινα στον κ. Ανδριανό να προχωρήσει η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στο κτήμα 45 στρεμμάτων κοντά στους παλιούς ανεμόμυλους στο Κρανίδι, δωρεάς του αείμνηστου ευεργέτη Ηλία Φωστίνη.
Σας θυμίζω ότι είχαν γίνει προσπάθειες για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στο συγκεκριμένο χώρο και στην προηγούμενη θητεία μου ως Δήμαρχος Κρανιδίου, οπότε και είχα παραδώσει στην διοίκηση του Α.Ο.Κρανιδίου την μελέτη που είχε εκπονήσει δωρεάν το Τεχνικό Γραφείο μου.
Ο κ. Ανδριανός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου και ενέταξε το έργο της κατασκευής του  Κλειστού Γυμναστηρίου Κρανιδίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με κωδικό έγκρισης 2014ΣΕ01600010 10 02 συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000€ (βλ. συνημμένο έγγραφο).
Με την ανάληψη των καθηκόντων μου την 1η Σεπτεμβρίου 2014, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ερμιονίδας ήρθαν σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η μελέτη κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Ο Δήμος Ερμιονίδας προχώρησε άμεσα στην αποτύπωση του χώρου και στην εκπόνηση – επικαιροποίηση των μελετών συνεργαζόμενος με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Γ.Γ. Αθλητισμού προκειμένου να είναι ώριμες οι μελέτες τον Δεκέμβριο του 2014 και να συμπεριληφθεί το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2014 όπως και έγινε.
Με την προκήρυξη των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, όπως γνωρίζετε όλα τα προγράμματα και οι δημόσιες επενδύσεις έχουν παγώσει.
Ο Δήμος Ερμιονίδας προσπαθεί να προωθήσει όχι μόνο την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου Κλειστού Γυμναστηρίου για το οποίο εσείς ενδιαφέρεστε, αλλά  και την δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών χώρων (βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις, θέατρο κ.λ.π.)
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Σφυρής Δημήτριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates