Social Icons

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας : Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ.- Πρόσωπο "έκπληξη" στο νέο δ.σ.


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/06) το απόγευμα στα νέα της γραφεία, η γενική συνέλευση της Κορωνίδας Κοιλάδας με την
παρουσία πολλών φίλων της ομάδας να δίνουν το παρών. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :

 1. Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Ηλιού και τον Γεν. Γραμματέα Παναγιώτη Αγρίμη.. 
 2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2014-2015 
3. Λήξη θητείας του Δ.Σ. και εκλογή νέου για την χρονική περίοδο 2015-2016 
4.Ενημέρωση για την οργάνωση ,δομή και τις προοπτικές των ακαδημιών του συλλόγου. 

Αφού εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ηλιού ζήτησε από τους παρόντες να δηλώσουν ποιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο.
  Δήλωσαν περίπου 20 άτομα από τους παρόντες οι οποίοι θα «έρθουν» σε σώμα το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο νύν Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ηλιού που έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον Προεδρικό θώκο της ομάδας, [ άραγε θα συνεχίσει (;) …και πώς να μην συνεχίσει αφού επί της 1ης Προεδρίας του η ομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της και έχασε το πρωτάθλημα στο νήμα του τερματισμού (;) ], έχει εξασφαλίσει με μυστικές κινήσεις του, το ΟΚΕΥ για την συμμετοχή του στον νέο Δ.Σ. 
ενός «φίλου» της ομάδας που θεωρείται πρόσωπο έκπληξη και ηχηρή «μεταγραφή», ο οποίος είναι άνθρωπος του αθλητισμού της Ερμιονίδας και θα βοηθήσει πολύ χάρη και στην επαγγελματική του ιδιότητα. 
Περισσότερες πληροφορίες θα μας δοθούν την Κυριακή όταν θα ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates