Social Icons

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Διεξήχθη το 1ο Dakine Porto Heli SUP Challenge στο Πορτοχέλι

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου 2015 διοργανώθηκε με τεράστια επιτυχία  από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας και
την Dakine, το 1ο Dakine Porto Heli SUP Challenge, ένα διήμερο αθλητικό γεγονός με αγωνιστικό αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα, με κατηγορίες για όλα τα επίπεδα (Race/Surf-Fun), για μεγάλους και παιδιά, το οποίο έδωσε την ευκαιρία σε διαγωνιζόμενους και θεατές να περάσουν ένα δραστήριο και διασκεδαστικό διήμερο στο πανέμορφο Πορτοχέλι.

 Οι διαγωνιζόμενοι κωπηλατούν σε όρθια στάση σε συγκεκριμένες διαδρομές και σε διαφορετικές κατηγορίες (ανδρών, γυναικών, RaceFun).
Οι συμμετοχές των διαγωνιζομένων ξεπέρασαν τις 80 και το Σάββατο διεξήχθησαν οι κατηγορίες Race 14 Ανδρών, Race 12,6 Ανδρών, Race Γυναικών, Fun Aνδρών, Fun Γυναικών και το παιδικό ενώ την Κυριακή διεξήχθησαν οι σκυταλοδρομίες.


 Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία Race 14’ Ανδρών
1. Κωνσταντής Γιώργος
2. Πράπας Αλέξανδρος
3. Γιώργος Ferbus

Κατηγορία Race 12’ 6 Ανδρών
1. Bλάχος Άκης
2. Γιάννης Τούντας
3. Αρώνης Δημήτρης

Κατηγορία Race Γυναικών
1. Γιασουμή Μικαέλλα
2. Λακαφώση Ηλιάνα

Κατηγορία Fun Aνδρών
1. Μπούφης Βαγγέλης
2. Παντελόπουλος Χάρης
3. Πολυχρονόπουλος Κωνσταντίνος

Κατηγορία  Fun Γυναικών
1.Μαλάμη Άλκιστη
2. Θεοδωρακοπούλου Ανδριάνα
3. Πρέντζα Λία

Μικρότερος Αθλητής
Παναγής Μαρκαντωνάτος

 Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Σφυρής Δημήτρης, η Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Φωστίνη – Πουλή Καλιόπη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Τριγκάκης Μανώλης, η Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Κοτσοβού Μαρία και η Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Λούμη Αγγελική.
Η Dakine τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διοργάνωση των αγώνων τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή, το Λιμεναρχείο Πορτοχελίου και το μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Μάριο Δημητρίου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates