Social Icons

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

2ο βαλκανικός αγώνας enduro : Δεύτερος στην κατηγορία του ο Ντουζένης



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο  Κοσταμόνου της Τουρκίας η πρώτη ημέρα ( ειδική) η οποία είναι σαν αγώνας γιορτή για το του 2ου βαλκανικού αγώνα
endurο με συμμετοχές πολλών αναβατών από την διοργανώτρια χώρα την Τουρκία ,  την Ελλάδα, καθώς  από την  Βουλγαρία, τη Ρουμανίατη Γαλλία, το Ιράν και την Μεγάλη Βρετανία.

Την πρώτη ημέρα (ειδική) των αγώνων   στην κατηγορία Ε1 ο δικός μας Μιχάλης Ντουζένης (Honda)  πήρε την δεύτερη θέση πίσω από τον Sinan Memnun (Husqvarna) ενώ τρίτος ήταν ο Kuntur birder (Husqvarna).
Στην κατηγορία Ε2  οι τρείς πρώτοι ήταν ο Βρετανός  Andrew Noakley (KTM), και οι Έλληνες  Τρίγκας Γιάννης (BETA) και Ζώρας Αλέξης. (KTM) .
Στην κατηγορία Ε3 πρώτος ήταν ο Ρουμάνος Andrea Botoaca’nın (Husqvarna) , δεύτερος ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda) και τρίτος ο  Burak Ozdemir
Στην κατηγορία Ε5 ( βετεράνων) ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος ήταν πρώτος και ακολούθησαν οι Ahmet Tugayoğlu (Husaberg) και  Fahrettin Altınkök (KTM).
Το ραντεβού για την Κυριακή έχει δοθεί στις 10 το πρωί στον ίδιο χώρο.

Ζητάμε συγγνώμη εάν υπάρχουν κάποια λάθη αλλά προσπαθήσαμε να μεταφράσουμε από τα τούρκικα στα Ελληνικά κάποιες ειδήσεις.

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ :     http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=1291

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates