Social Icons

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ο Μιχάλης Ντουζένης στον 2ο βαλκανικό αγώνα enduro


Έξι Έλληνες αναβάτες που πρωταγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν στο ENDURO της
Κοσταμόνου της Τουρκίας που τελικά θα είναι ο δεύτερος αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος ENDURO.
Αν και όλες οι ενδείξεις ότι στην συγκεκριμένη ημερομηνία υπήρχε αγώνας ENDURO extreme στην Τουρκία , η γειτονική ομοσπονδία προτίμησε να αλλάξει την ημερομηνία τέλεσης και να πραγματοποιήσει τον κανονικό αγώνα ENDURO πού της είχε ανατεθεί και όχι τον extreme.
Οι αναβάτες που θα ανέβουν στο βάθρο θα επιβραβευτούν εκτός από τα κύπελλα και με υψηλά χρηματικά έπαθλα.

Η Ελληνική ομάδα κατεβαίνει με πολλές αξιώσεις για να πραγματοποιήσει σε ένα endure πού οι όροι του ίσως να μην μοιάζουν ακριβώς με τους κανονισμούς που διεξάγονται το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς οι περισσότερες χώρες βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα στο χώρο χωρίς μεγάλη εμπειρία.
Σίγουρα η θέληση των διοργανωτών να διοργανώσουν μία φιέστα φαίνεται ξεκάθαρα καθώς εκτός από τα έπαθλα θα υπάρχει το Σάββατο και μία special ειδική πού σύμφωνα με αυτή θα εκκινήσουν οι αναβάτες την επόμενη ημέρα.
Οι ελπίδες για διάκριση και πρωτιές είναι μεγάλες για όλους τους Ελληνες αναβάτες καθώς ο Μιχάλης Ντουζένης θα μας εκπροσωπήσει στην Ε1, ο Μιχάλης Τρίγκας και Αλέξης Ζώρας στην Ε2, ο πολύπειρος Βασίλης Σιαφαρικας  θα μονομαχήσει στην Ε3, ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος θα συμμετάσχει στην Ε5 και ο Αρτέμης Σφιναρολάκης θα βρεθεί στην EJ, έχοντας μάλλον το δυσκολότερο έργο καθώς θα αγωνιστεί αντίπαλος του σκοπιανού Hristian Ilioski .
H TFM και η διοργανώτρια λέσχη εκτός των Ελλήνων και Τούρκων αναβατών πού θα συμμετέχουν περιμένουν συμμετοχές από την Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια, Αλβανία Ιράν και Μαυροβούνιο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ


ΠΗΓΗ : http://www.enduro-fighter.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates