Social Icons

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΕΚ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 4-0




Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 4-0 μπροστά σε 5000 περίπου φιλάθλους των γηπεδούχων και 100 από την Ερμιονίδα.
Η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό
προσπάθησε και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιγνιδιού κλείνοντας την ομάδα της Ερμιονίδας στα καρέ της για  να πετύχει ένα γρήγορο γκολ πού θα έλυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών της . Η ομάδα της Ερμιονίδας με πολύ καλή αμυντική διάταξη προσπάθησε να κρατήσει τους επιθετικούς των γηπεδούχων μακριά από την εστία της και με αντεπιθέσεις προσπάθησε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο τελευταίο οκτάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου με δύο γκολ τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα. Εάν το ημίχρονο είχε κλείσει με 0-0 ίσως να υπήρχε διαφορετικό τελικό αποτέλεσμα αφού η ΑΕΚ είχε στο μυαλό της τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και το άγχος θα ήταν μεγαλύτερο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 2’ λεπτό σέντρα από τ' αριστερά, κεφαλιά του Ντούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής λίγο άουτ η μπάλα.
Στο 6’ λεπτό ο Πονηρός απέκρουσε πλασέ του Μάνταλου μέσα από την μικρή περιοχή.
Στο 16’ λεπτό δυνατό σουτ του Ρόβα έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Πονηρού.
Στο 24’ λεπτό ο Πονηρός είπε τρείς φορές ΟΧΙ σε ισάριθμα σούτ του Ντούνη ( 2 φορές) και του Ανάκογλου μέσα από την περιοχή.
Στο 36’ λεπτό δυνατό σουτ του Παβίσεβιτς η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βούρα.
Στο 37’ λεπτό ο Μάνταλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από αριστερά απέκρουσε εκπληκτικά στην δεξιά του γωνιά ο Πονηρός και στην επαναφορά ο Ανάκογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. 1-0.
Στο 43’ λεπτό σέντρα του Μάνταλου από αριστερά , λάθος διώξιμο του Κολόκα , η μπάλα στρώθηκε στον Ντούμη πού με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Πονηρό κάνοντας το 2-0.
Στο 47’ λεπτό κεφαλιά του Παβίσεβιτς η μπάλα άουτ.
Στο 48’ λεπτό δυνατό σουτ του Μάνταλου έξω από την περιοχή απέκρουσε στην γωνία του ο Πονηρός.
Στο 52’ λεπτό ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.
Στο 64’ λεπτό μπαλιά του Μπαρμπόσα στον Αραβίδη , πλασέ και 3-0.
Στο 77’ λεπτό σουτ του Τσακόν η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 84΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να μειώσει όταν ο Συμελίδης ύστερα από μπαλιά του Παβίσεβιτς πλάσαρε μέσα από την περιοχή και ο Βούρος απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία.
Στο 92’ λεπτό μπαλιά του Κρισάντους στον Ντακόλ πού με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των γηπεδούχων. 4-0.
ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου (56΄Κρισάντους), Ρόβας, Μάνταλος (63' Κορδέρο), Ντούνης, Μπαρμπόσα (73' Ντακόλ), Αραβίδης
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μ. Σεροπιάν): Πονηρός, Κολόκας, Παπανικολάου, Δωματάς (76' Κουτσοσπύρος), Όμο, Τούτοριτς, Ταπέ, Σβόγιτς (60' Συμελίδης), Βλαχόπουλος (67' Τσακόν), Μηλιώτης, Παβίσεβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates