Social Icons

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Επαιξε σαν Πρωταθλήτρια η Κορωνίδα Κοιλάδας- Κέρδισε εύκολα τον Πανασιναικό με 2-0


Έπαιξε σαν  πρωταθλήτρια η Κορωνίδα Κοιλάδας το Σάββατο στο γήπεδό της απέναντι στον Πανασιναικό τον
οποίο κέρδισε με 2-0 και  συνεχίζει την τρελή πορεία της προς την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Η ομάδα του Θανάση Τσιρόπουλου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισοπεδωτική και από καθαρή τύχη των φιλοξενουμένων το σκορ δεν έφτασε στο 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο κ Κορωνίδα μπήκε πιο χαλαρά και παραλίγο να την πληρώσει όταν ο Τασιόπουλος απέκρουσε σωτήρια σουτ πάνω στην γραμμή. 


Το φίλμ του αγώνα

Στο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπάζος δεν πρόλαβε να πλασάρει σε παράλληλη σέντρα του Παπασταύρου από αριστερά.
Στο 4' λεπτό σουτ του Μπούρα μέσα από την περιοχή η μπάλα φάνηκε να κτυπάει στο χέρι αμυντικού.
Στο 6' λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Κορωνίδα όταν ο Μπάζος με τον Σαγκατέλωφ άλλαξαν την μπάλα ωραία έξω από την περιοχή με τον τελευταίο να πασάρει  στον Μπούρα πού έφευγε  στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. 1-0.
Στο 12' λεπτό μπαλιά του Cojocaru από το κέντρο του γηπέδου στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων εκεί πετάχτηκε ο Μπάζος μέσα σε δύο αμυντικούς πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Τσακάλης.
Στο 15΄λεπτό νέα μπαλιά από τον Σταματέλο στην καρδιά της άμυνας εκεί πάλι βρέθηκε ο Μπάζος ανάμεσα σε δύο αμυντικούς πλάσαρε για να αποκρούσει και πάλι ο Τσακάλης.
Στο 22' λεπτό σέντρα Σταματέλου από δεξιά , κεφαλιά του Βιρβίλη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 27' λεπτό κεφαλιά του Παπασταύρου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σταματέλου απέκρουσε δύσκολα ο Τσακάλης.
Στο 36' λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Σαγκατέλωφ βγήκε τετ α τετ με τον Τσακάλη τον ντρίπλαρε αλλά του έφυγε η μπάλα αριστερά στον Μπούρα πού πλάσαρε για να αποκρουστεί η μπαλα από την εξωτερική πλευρά της αριστερής δοκού του Τσακάλη.
Στο 49' λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Πανασιναικό να ισοφαρίσει όταν ο Σαρακινιώτης βγήκε τετ α τετ με τον Γκιόκα , πλάσαρε για να αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Τασιόπουλος.
Στο 53' λεπτό ο Γιένσεν  παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από σέντρα του Σαγκατέλωφ από δεξιά.
Στο 70' λεπτό αδύναμο σουτ του Παπασταύρου μέσα από την περιοχή απέκρουσε εύκολα ο Τσακάλης.
Στο 73' λεπτό σουτ του Σταύρου Γιαννακόπουλου  άουτ.
Στο 80΄λεπτό ο Γκιόκας είπε ΌΧΙ σε κεφαλιά του Διαμαντή μέσα από την περιοχή.
Στο 83΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ όταν ο Καββεζός ανέτρεψε τον Μπάζο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Καπετάνιος έδειξε την άσπρη βούλα. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο αμυντικός των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σταματέλος κάνοντας το 2-0.
Στο 89 λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσακάλη. 
Διαιτητής της συνάντησης ο Παναγιώτης Καπετάνιος.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Γκιόκας, Μπάζος, Κωτσαράς (46’ λ τρ.Δρούγκας), Τασσιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλοφ, Παπασταύρου (77’ Αλεξανδρής), Μπούρας (69’ Στ. Γιαννακόπουλος), Cojocaru

  ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Τσακάλης, Καββεζός, Κωστόπουλος, Γιάνσεν, Διαμαντής, Σαρακινιώτης, Παπαδημητρίου (75’ Topalli ), Μπάρδης, Σταυρόπουλος, Belba Klodian , Καραβιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates