Social Icons

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ερμιονίδα-Αλιμος 2-0



Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ερμιονίδα κέρδισε την ομάδα του Αλίμου μένοντας στο κυνήγι της τέταρτης θέσης . Αντίθετα οι
φιλοξενούμενοι είδαν το φάσμα του υποβιβασμού είναι  πολύ κοντά και μάλλον δύσκολα θα τον αποφύγουν.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 9’ λεπτό ο Σταυριανός απέκρουσε εύκολα σούτ του Κιοσσέ έξω από την περιοχή.
Στο 20’ λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Chacon ο οποίος με κεφαλιά έδωσε στον Κολόκα μέσα στην περιοχή σουτ του τελευταίου αποκρούει σωτήρια ο Σταυριανός , ο Ομο παίρνει το ριμπάουντ κάνει νέο σουτ και πάλι μεγάλη απόκρουση του τερματοφύλακα του Αλίμου.  
Στο 24’ λεπτό μπαλιά του Chacon από το κέντρο του γηπέδου στον Συμελίδη πού βρέθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, σούταρε  και απέκρουσε με το κεφάλι ο Καρακώστας  μπροστά από τον Σταυριανό σε κόρνερ.
Στο 29’ λεπτό ο Σαγανάς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπεριέξ από αριστερά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λυμπερόπουλου.
Στο 30’ λεπτό ο Συμελίδης μπήκε στην περιοχή και την τελευταία στιγμή έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε σωτήρια ο Σταυριανός.
Στο 31’ λεπτό ο Σαγανάς ύστερα από εκτέλεσε φάουλ του Μπεριέξ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 33’ λεπτό σέντρα του Αλεξ από δεξιά ,κεφαλιά του Τιάγκο η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 40’ λεπτό σέντρα του Παβίσεβιτς από δεξιά , σουτ του Τσακόν μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σταυριανός.
Στο 53’ λεπτό ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Παβίσεβιτς πού έκανε το πλασέ άουτ.
Στο 54’ λεπτό πλασέ του Ομο απέκρουσε ο Γαβριήλ.
Στο 82’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα με μία φωτοβολίδα του Συμελίδη από το ημικύκλιο της περιοχής ανατίναξε τα δίχτυα του Σταυριανού λυτρώνοντας τους 500 περίπου φιλάθλους της Ερμιονίδας. 1-0
Στο 85’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ όταν ο Σβόγιτς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κουτσοσπύρος με εκπληκτική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Σταυριανού. 2-0.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Σταθόπουλος από την Δυτική Αττική.
Ερμιονίδα (Μουράτ Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης (78' Παπανικολάου), Κολόκας, Κιοσές (60' Σβόγιτς), Τσακόν,( 57’ Κουτσοσπύρος) Τούτοριτς, Συμελίδης, Βλαχόπουλος, Όμο, Μηλιώτης, Παβίσεβιτς.
Αλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Γαβριήλ (88' Σταύρου), Νικολόπουλος, Καρακώστας, Ντε Φρέιτας, Καραμέρης, Παντελής, Μπονγκ (85' Τεσέιρα), Σαγανάς, Άλεξ (55' Ιωάννου), Μπεριέξ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates